Mariei Dragomiroiu i-a luat foc părul în timpul unei cântări, în Germania


    Maria Dragomiroiu are un păr de povestefoto: Facebook
Maria Dragomiroiu are un păr de povestefoto: Facebook

Maria Dragomiroiu este renumită pentru podoaba capilară pe care o are și pe care o întreține superb de ani de zile. Cântăreața a dezvăluit secretele sale.

Maria Dragomiroiu (65 ani) este o artistă de succes, are o familie frumoasă și este o bunică fericită. Cântăreața de muzică populară are un păr superb, de care are mare grijă. Deși, de cele mai multe ori, artista apare cu părul despletit, aceasta spune că pentru a-l păstra frumos în permanență, e bine ca podoaba capilară să stea strânsă în coc. ”Nu trebuie lăsat foarte mult timp desfăcut, iar pentru a rămâne mereu lung și curat trebuie să fie mereu stârns în diverse coafuri!”, spune Dragomiroiu. Totodată a precizat că după ce se spală nu-l lasă deloc să se usuce singur, ci în usucă în prosopt, fiind cea mai bună metodă pentru a putea să aibă un păr sănătos. ”El trebuie strâns, ca să nu se frece de spate că se electrizează și se exfoliază! Trebuie strâns!”, completează aceasta. De spălat îl spală cu un șampon potrivit tipului ei de păr, însă în trecut a folosit și săpun de casă. ”Îl spăl cu șampon acum. Dar eu insist pe păr strâns, pentru că nu e bine să-l lași desfăcut dacă vrei să ai un păr bogat și frumos”, a spus artista la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Citește și:

Maria Dragomiroiu: «Părul tăiat îl arunc în grădină!»

Maria Dragomiroiu, trucuri pentru părul lung. Are un obicei de la care nu se abate

Cântăreața a mai povestit cum i-a luat foc părul în Germania. A avut noroc cu un bărbat care a fost pe fază și i-a prins părul artistei cu palmele, pentru a evita un incident nefericit. ”Aveam spectacole în Germania și eu, care nu stau pe scenă niciodată, m-am dus printre lume, eu pun toată lumea să cânte. Și odată, intrând în priza spectacolul, m-am întins peste o masă, pe care era un sfeșnic cu o lumânare, și părul a venit deasupra lumânării și a luat foc. (...) Acel domn mi-a trecut părul printre palme și s-a stins, dar a rămas un miros”, a spus Maria Dragomiroiu, potrivit Spynews.ro.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg