Marina Almăşan a scris o carte despre aventura din Coreea de Sud

Ultima actualizare:

    Marina Almășan a lansat cartea ”Cu ricșa prin orașul viitorului”foto: Oana Pascaru
Marina Almășan a lansat cartea ”Cu ricșa prin orașul viitorului”foto: Oana Pascaru

Un eveniment cultural cu ștaif a avut loc joi, 28 septembrie, în buricul Bucureștiului. Marina Almășan (53 de ani) și-a lansat cartea “Cu ricșa prin orașul viitorului" - Jurnal de Călătorie la Seul.

Toți cei care vor achiziționa volumul vor fi purtați printr-o extraordinară aventură sud-coreeană. “Am primit această ofertă de a călători în Coreea de Sud, o țară despre care eu prea multe nu știam, știam că este foarte dezvoltată și cam atât. În momentul în care am ajuns acolo m-am ciocnit de o poveste frumoasă. Călătoria mea a durat șapte zile, în care am filmat pe brânci alături de o echipă de filmare. În fiecare seară veneam la hotel și îmi scriam impresiile ca să nu uit ce am văzut, după care la întoarcerea acasă cartea a ieșit foarte ușor, într-un mod foarte natural. Fără efort pentru că mi-am deschis notițele, am retrăit senzațiile și sentimentele pe care le-am avut acolo. Pot să îți spun că este o carte relaxată în care am strecurat și multă informație pentru cititori pentru că este o țară cu multă informație. Am atașat și un DVD cu un film de acolo făcut”, a declarat pentru Click! Marina Almășan.

Vedeta ne-a mai mărturisit că dedică acest volum familiei sale care își face tot timpul griji pentru ea: “Săraca familia mea stă acasă și oftează întrebând dacă mă voi întoarce teafără din colțurile îndepărtate în care merg. Cartea m-am gândit să o dedic părinților mei și copiilor”. La eveniment au participat actorii Eugen Cristea ș Ion Haiduc, dar și Sanda Ladoși. Preț carte: 20 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net