Mărioara Zăvoranu a slăbit 25 de kilograme! Ce regim a ţinut mama Oanei

Ultima actualizare:

    Mărioara ZăvoranuFoto: Facebook
Mărioara ZăvoranuFoto: Facebook

Transformare uluitoare pentru Mărioara Zăvoranu. Mama Oanei a reuşit să dea jos 25 de kilograme într-un timp record. Cu puţin efort şi diciciplină, femeia a ajuns la această performanţă după ce şi-a impus un regim de viaţă sănătos şi a renunţat la sarea din mâncare.

Mărioara Zăvoranu a intrat la dietă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. După aproape patru luni, timp în care a mâncat sănătos şi a renunţat la sare, femeia a reuşit să slăbească 25 de kilograme. 

"Reţineam foarte multă apă în organism din cauza consumului excesiv de sare. Reţeta este să mănânci cumpătat şi să nu te ridici sătul de la masă. Mănânc carne, peşte, legume, dar nu amestecate. Am mâncat carne cu paste făinoase, dar eu fac mâncare din orice legume. Îmi place fasolea verde cu roşii. Eu nu beau alcool şi nici sucuri. Trebuie băută multă apă şi mâncat câte un fruct între mese. Depinde şi de starea fiecăruia. Eu acum am nişte probleme cu Oana, sunt mai agitată. Atunci când sunt nervoasă se pare că mânânc mai mult, când sunt liniştită consum alimente în cantităţi mai mici", a spus Mărioara Zăvoranu într-o intervenţie telefonică la Antena Stars. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net