Marius Manole a câștigat «Uite cine dansează»

8 mai 2017
article img
Marius Manole și Olesea Miculea au câștigat "Uite cine dansează"Foto: captură Pro Tv

După un prim sezon care a făcut deliciul telespectatorilor, “Uite cine dansează” a ajuns la final. Trei perechi finalist și-au disputant premiul de 100.000 de euro, donat în totalitate către Hope and Homes for Children, o organizație care și-a propus înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul de familie.

Actorul Marius Manole și soliștii Liviu Teodorescu și Alex Velea, alături de partenerele lor, și-au propus să realizeze un spectacol de excepție și le-a ieșit din plin. Jurații Andreea Marin, Gici Căciuleanu, Mihai Petre și Florin Călinescu au avut o misiune mai ușoară decât în emisiunile precedente, îhntrucât nu au mai notat momentele de dans. Sarcina desemnării perechii câștigătoare a fost misiunea celor de acasă, care au votat prin SMS-uri.

Toți concurenții eliminați au fost în platou pentru a-I sprijini pe cei rămași în marea luptă.

Cea mai votată pereche și câștigătoarea primului sezon "Uite cine dansează" este cea formată din Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea . Ei au plecat acasă cu trofeul și au avut marea șansă de a dona 100.000 de euro către Hope and Homes for Children.

Finala «Uite cine dansează»: Alex Velea și Ecaterina Dosan

article img
Alex Velea și Ecaterina DosanFoto: captură Pro Tv

Cei care au deschis seara finalei au fost Alex Velea și Ecaterina Dosan, care au plutit pe ringul de dans pe o melodie de-a Larei Fabian. Au combinat două stiluri de dans: vals lent și rumba.

"Noi suntem câștigătorii, putem spune de pe acum. Ne-am dorit această finală încă de când am intrat aici. Am arătat că suntem muncitori, am lucrat cu un coregraf care m-a ajutat să mă autodepășesc", a pus Alex, încrezător, dar și mândru de partenera lui.

Finala "Uite cine dansează": Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea

article img
Marius Manole și Olesea MiculeaFoto: captură Pro Tv

"Am crezut că o să-mi fie foarte ușor, că mă mișc foarte bine, că sunt actor. Ei bine, nu a fost deloc ușor. Am avut un atelier gratis, de 13 săptămâni, cu un super coregraf", a declarat Marius Manole. Dansul cu Gigi Căciuleanu a fost momentul care i-a plăcut cel mai tare actorului, care a adăugat că-și dorește trofeul pentru partenera lui. Musicalul "Cocoșatul de la Notre Dame" a fost interpretat în mod magistral de cei doi, ajutați foarte mult de costume, machiaj, baletul emisiunii și decor.

Finala "Uite cine dansează": Liviu Teodorescu și Marica Derdene

article img
Liviu Teodorescu și Marica DerdeneFoto: captură Pro Tv

"Nu accept ideea să intru într-un  proiect și să nu dau tot ce pot. Nu concep ideea să ies cu coada între picioare. Am trecut prin armată. La un moment dat nu mai suporta. A fost dur, dar am ajuns ca ceea ce facem să arate bine. Nu am fost niciodată în pericol de eliminare, dar nu măă culc pe o ureche", a spus Liviu, care a avut o misiune și mai grea decât ceilalți din cauza înălțimii. Solistul și partenera lor au interpretat un moment rupt din "Familia Adams".

Finala "Uite cine dansează": Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea

article img
Marius Manole și Olesea MiculeaFoto: captură Pro Tv

Energia nebună pe ritmuri rock i-a impresionat plăcut pe jurați.

Finala "Uite cine dansează": Alex Velea și Ecaterina Dosan

Pentru ultimul lor dans, Alex și Ecaterina au intrat în pielea lui Aladdin și a lui Jasmine și au pus în scenă un musical excepțional, plin de culoare și energie.

Finala "Uite cine dansează": Liviu Teodorescu și Marica Derdene

article img
Liviu Teodorescu și Marica Derdene, alături de familiile lorFoto: captură Pro Tv

Cei care au încheiat primul sezon "Uite cine dansează", Liviu și Marica au plutit în pași de cha cha și slow fox. Pe fundal au rulat poze cu ei din copilărie în acord cu melodia celor de la One Direction, "Story of My Life". Finalul a fost de-a dreptul emoționant: cei doi s-au reunit cu familiile lor.