Matilda Pascal Cojocăriţa, regină pe pârtie la 58 de ani

Ultima actualizare:

    Matilda Pascal Cojocăriţa este  mare fan al sporturilor de iarnă
Matilda Pascal Cojocăriţa este mare fan al sporturilor de iarnă

Alţii, la 20 de ani, n-au curaj să facă ce face ea la 58! Solista de muzică populară şi de romanţe Matilda Pascal-Cojocărița și soțul ei, Ștefan Cigu (64 de ani), și-au luat un weekend liber înainte de filmările pentru programele de Sărbători, de la tv, dar și înainte de concertele pe care le au de susținut la sfârșit de an.

Artista și cunoscutul dirijor locuiesc la Bistrița, aşa că le-a fost uşor să dea o fugă la Colibița, la niște prieteni, ca să se bucure de zăpadă, de peisajul mirific şi de mese îmbelşugate.

simeon stalpnicul png

Chiar dacă Matilda nu a schiat în acest an, ea măcar s-a dat cu ATV-ul şi s-a bucurat de experienţă ca o adolescentă. La fel și soțul artistei a simțit nevoia de puțină adrenalină. ”Am avut un weekend de relaxare la Colibița.


    Şi soţul artistei,  Ştefan Cigu,  struneşte bine  ATV-ul
Şi soţul artistei, Ştefan Cigu, struneşte bine ATV-ul

Nu am schiat, dar ne-am dat cu ATV-ul. Mai avem mult de filmat pentru Sărbători și aveam nevoie de o mică pauză. De Crăciun vom fi acasă, la Bistrița, iar de Revelion, la Poiana Brașov”, a declarat, pentru Click!, Matilda Pascal-Cojocărița. În 1979, solista a intrat în istorie, după ce a câştigat echivalentul de atunci al titlului “Miss România” din zilele noastre.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg