Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, imagine în oglindă după 26 de ani

Ultima actualizare:

    În 1993,  la începutul  relației lor
În 1993, la începutul relației lor

Cântăreața Matilda Pascal-Cojocărița (60 de ani) și talentatul violonist Ștefan Cigu (68 ani) formează de 26 de ani un cuplu frumos și bine sudat. ”În cuplu este esențial să-ți lași o cale de a te cunoaște pe tine”, obișnuia să spună artista.

Frumuseţea i-a adus celebrei artiste Matilda Pascal-Cojocăriţa un titlu de Miss, în 1979, la Costineşti, umilindu-şi rivalele la concursul ”Muncă, Tinereţe, Frumuseţe”. Artista a bifat un mariaj dificil şi de-abia când l-a întâlnit pe violonistul Ştefan Cigu s-a simţit o femeie împlinită. Iată o imagine cu cei doi artiști chiar de la începutul relației lor, din anul 1993, când Fane avea părul mai lung, iar Matilda începea o nouă etapă în viața ei, alături de bărbatul care o iubește enorm. 

Matilda și Ștefan sunt  familiști convinși
Matilda și Ștefan sunt familiști convinși

Ei s-au cununat religios abia în anul 2004 la o mănăstire din Bistriţa, oraş în care locuiesc și acum. Matilda a vorbit despre actualul ei soţ, pe care îl idolatrizează: ”Noi ne probăm tot timpul. De aceea rezistă căsnicia noastră. Chiar şi acum suntem în probe”, a mărturisit Matilda Pascal-Cojocăriţa, care acum e de trei ori bunică. Interpreta are doi nepoți, Adam ( 6 ani și 4 luni) și Tudor (4 ani și 3 luni), de la fiul ei din primul mariaj, Alin Pascal. Mai are o nepoțică Miriam Teodora de 4 ani, de la fiul soțului ei, Horațiu Cigu.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg