Medicii confirmă: Andreea Bălan are silicoane


    Andreea s-a jurat că i-au crescut sânii de la anticoncepţionale,  dar rochia i-a lăs at la vedere implanturile, dar şi cicatricele
Andreea s-a jurat că i-au crescut sânii de la anticoncepţionale, dar rochia i-a lăs at la vedere implanturile, dar şi cicatricele

Andreea Bălan a devenit tot mai curajoasă, în privinţa ţinutelor pe care le poartă pe la evenimente. Iar joi noapte, la cheful “ZuFrageria Party”, chiar a făcut-o lată. Şi-a dorit a fi cea mai decoltată vedetă, dar rochia sexy a aruncat-o în gura lumii. Şi uite aşa a murit legenda că Andreei i-ar fi crescut bustul de la pătrunjel sau de la anticoncepţionale.

Solista radiază de fericire de când a devenit iubita lui George  Burcea (28 de ani), actor cu greutate chiar şi la Bollywood. Este tot mai prezentă la evenimentele mondene unde îşi etalează ţinutele din ce în ce mai îndrăzneţe, dar şi noua coafură mov. Iar dacă miercuri seară, la petrecerea OK! Golden Party Night, a revistei OK!, ea a făcut furori cu rochiţa roz, care i-a lăsat la vedere  abdomenul plat, lucrat din greu la sala de sport, iată că joi seară a ales, pentru “ZuFrageria Party”, organizat de Radio Zu, o rochiţă lila. E clar că n-a folosit prea mult material, din moment ce sânii imenşi s-au arătat în toată splendoarea. Şi nu trebuie neapărat să ai studii de medicină, ca să-ţi dai seama că Andreea Bălan (31 de ani) are îmbunătăţiri serioase la nivelul bustului.

Cântăreaţa a evitat să vorbească despre acest subiect şi, ca să scape de gura cârcotaşilor, a susţinut, acum ceva vreme, că modificările de volum sunt ba de la anticoncepţionale, ba de la nişte seminţe magice, de pătrunjel. N-a crezut-o nimeni, evident, cu atât mai mult cu cât şi medicii esteticieni s-au grăbit să o dea de gol. Din păcate, Andreea nu o mai poate da la întors, căci, de data acesta, i s-a văzut chiar şi cicatricea de sub sân, mai exact cusătura de la operaţia de implant mamar, făcută acum mai bine de cinci ani.

De parcă s-a prins că n-a făcut o alegere prea inspirată, artista și-a pus rapid altă ținută, pentru recitalul susținut joi, pe scenă. Bălanca a cântat câteva piese din repertoriul trupei Andree, îmbrăcată într-o salopetă cu un imprimeu amuzant, și a dansat în vestilele ”șenile”, la modă în anii 90. Andreea este activă și pe plan profesional. Videoclipurile ei au peste zece milioane de vizualizări, pe internet, de concerte are parte, cu nemiluita, pe 3.000 de euro recitalul, și e prinsă cu filmările la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), unde ocupă scaunul de jurat. 

În 2009,  Moni și-a  luat o rochie  periculos  de decoltată
În 2009, Moni și-a luat o rochie periculos de decoltată

Și specialiștii ne confirmă că Andreea Bălan și-a pus silicoane. “Părerea mea este că are, cu siguranţă, implant. Nu mare şi destul de bine pus. În plus, dacă vă uitaţi la poza mărită, se vede fie colţul cicatricii, fie semnul de la tubul de dren. Ca şi concluzie, părerea strict personală este că Andreea Bălan are implant mamar”, ne-a declarat medicul estetician Vitalie Stan.

Vitalie Stan
Vitalie Stan

Și chirugul englez Matthew Mode este de aceeași părere. „Se observă clar în această fotografie că ea a beneficiat de o mărire a sânilor. Nu îmi dau însă seama dacă este vorba despre un implant cu silicon sau de augmentare cu transfer de grăsime, dar cu siguranță și-a făcut ceva”, ne-a spus medicul Matthew Mode.

Și Monica Gabor și-a arătat sânii fără să vrea!

Matthew Mode
Matthew Mode

O clipă de neatenție din partea Monicăi Gabor, fostă Columbeanu, a fost de ajuns ca fotoreporterul Click! să-i surprindă sânii, în toată splendoarea lor. Deși ar fi avut posibilitatea să-și îmbogățească conturile cu o sumă exorbitantă, pozând nud pentru vreo revistă, Moni și-a arătat gratis bustul siliconat, în 2009, la o prezentare de modă dintr-un mall bucureștean. Îmbrăcată într-o rochie Peter Murray, extrem de decoltată în părțile laterale, fosta nevastă a lui Irinel s-a străduit din răsputeri să-și țină mâinile pe lângă corp, pentru a se “proteja”, dar iată că, într-un moment de neatenție, ea a oferit publicului o priveliște de neuitat. Degeaba au apărut voci care să spună că poza e trucată. Mai nou, se zvonește că Moni ar fi renunțat la ”balcoane”, pentru că iubitul chinez, Mr. Pink, o preferă naturală.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg