Meme, Adriana Bahmuțeanu și Eugenia Șerban, dezvăluiri despre viața grea a lui Costin Mărculescu: "A suferit tot timpul"

image
Eugenia Șerban

Daniela Gyorfi, Oana Roman, Adriana Bahmuțeanu și Mihaela Moise (Meme) își exprimă regretul pentru moartea lui Costin Mărculescu! Fiecare l-a cunoscut mai mult sau mai puțin pe actorul care a avut parte de un destin tragic la vârsta de 50 de ani! Iată ce ne-au declarat vedetele, șocate fiind de moartea lui Costin Mărculescu!

Cântăreața Daniela Gyorfi a fost extrem de șocată la aflarea veștii că actorul Costin Mărculescu și-a găsit sfârșitul singur, în cada apartamentului în care locuia. Artista și-a amintit pentru Click! cum, cu mulți ani în urmă, a fost cât pe ce să joace într-un film cu Mărculescu.

“Sunt la fel de șocată, dacă vrei, ca toți cei care l-au cunoscut și, ca orice om care am fost cu el în emisiuni, în spectacole. Nu eram prieteni apropiați, dar sunt șocată de faptul că a murit singur, de faptul că vezi cum e cursul vieții, de multe ori viața nu e așa cum o văd oamenii din afară. Am înțeles că îl uitase foarte multă lume, că avea probleme cu banii, că voia un proiect în televiziune și a intrat în depresie. A murit totuși tânăr! 50 de ani nu e așa o vârstă. Sunt așa, oarecum tristă, că l-am cunoscut și nu îmi vine să cred. Într-un timp el avea școala de manechine și fotomodele, cânta, juca, făcea videoclipuri, e cam șocant cum era viața lui sau poate cum poza. Nici nu l-am mai văzut în ultimul timp. Așa se întâmplă, nu este simplu să fii acolo în top, trebuie să realizezi că mai ai și căderi, ești și sus, și jos, că să poți să fii în atenția publicului, trebuia să faci ceva... Prin anii ‘90 și ceva am fost cu el la un regizor, pentru că voia să jucăm împreună într-un film, care nu s-a concretizat, dar știu că își dorea foartea mult să revină pe ecrane, să facă filme, să aibă propria lui emisiune. Eram oarecum vecini, l-a văzut de câteva ori, știu că avea un cățel și îl plimba, dar niciodată nu mi-am permis să îl întreb de ce e supărat sau dacă are nevoie de ajutor!”, a mărturisit Daniela Gyorfi.

image
Oana Roman

Oana Roman regretă nespus moartea lui Costin Mărculescu!

“Vestea a căzut că un trăsnet peste noi toți care i-am fost prieteni și mi se pare nedrept, pentru că eu una am ținut foarte mult la Costin. Nu vorbeam în fiecare zi, nu ne vedeam în fiecare zi, dar ne întâlneam la toate petrecerile, la aniversările, el a fost la noi la toate evenimentele importante din viața noastră și eu am ținut tot timpul să îl invit pentru că era sarea și piperul. Glumea, cânta, se simțea bine și îmi pare tare rău pentru el. Îmi pare rău că nu a apucat să își publice cartea... Dumnezeu să-l odihnească! Să ne gândim cu toții încă o dată că trebuie să trăim fiecare zi cu intensitate și cu putere, pentru că viața este atât de surprinzătoare câteodată și e tristețe, așa... A plecat un om care odată a fost pe culmi și eu nu eram prietenă cu el atunci, când era pe marile culmi, m-am împrietenit cu el mai mult după ce nu a mai fost așa, nici cu bani, nici cu mare faimă, dar era un băiat extraordinar și eu am ținut tare mult la el!”, a declarat pentru Click! Oana Român.

image
Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu: "Era extrem de apăsat de situația financiară extrem de precară"

"Este foarte trist ce s-a întâmplat cu Costin Mărculescu! Este o dramă, pentru că acest om, care acum mai bine de 25 de ani umplea săli de spectacol și juca în cele mai populare filme, să ajungă să moară singur în casă. Dar, din păcate, este drama multor persoane publice, este drama multor artiști care în tinerețe au performat și după aceea, la maturitate, nu au mai reușit să își găsească drumul. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, el era un om jovial, își ascundea, de fapt depresia care îl măcina sub masca unei fericiri așa, afișate peste tot, râdea, glumea cu toată lumea, zâmbea, cânta, și încerca să facă atmosferă la petreceri, însă dacă te uitai cu atenție, îți dădeai seama că el era în sufletul lui un om extrem de trist și extrem de nefericit și se pare că necazurile l-au măcinat foarte tare. Hai să ne gândim la evenimentul când s-a certat ani de zile cu Carmen Pleșea, fosta lui asociată, pentru agenția  de modele. După aceea, nici în viața personală nu i-a mers foarte bine, el a căutat mult timp să își întemeieze o familie, să aibă o relație stabilă, dar din păcate nu a reușit, și la fel, pentru că în ultima vreme lucrurile mergeau din prost în mai prost, ajunsese să consume și băuturi alcoolice, din păcate, sau să fie ținta bășcăliei emisiunilor de  televiziune. Îmi pare foarte rău pentru ce i s-a întâmplat și îmi pare rău pentru că îl cunoșteam, așa cum îl cunoștea toată lumea și nu am știut că are nevoie atât de multă de ajutor. El  era un om foarte timid, era un introvertit, de fapt, în sinea lui, și un om care niciodată nu a cerut nimic de la nimeni. Probabil dacă ar fi cerut ajutor și dacă ar fi spus în gura mare <<Da, nu mă simt bine, sufăr foarte mult, am depresie>>, cu siguranță s-ar fi găsit mulți amici, multe cunoștințe, mulți prieteni care să îl ajute. Din nefericire, foarte multe persoane trăiesc dramele acestea în interiorul lor și încearcă să nu le afișeze, să le mascheze cumva, până când iată ce se întâmplă. Costin Mărculescu avea probleme de sănătate, era cardiac și  pe fondul acestor nemulțumiri din ultimii ani, iată că boala lui s-a amplificat și din păcate nu mai este printre noi astăzi. Îmi pare rău! Am făcut parte din cunoștințele lui, nu am fost prieteni apropiați ca să ne vizităm sau să ne facem confidențe însă l-am văzut în ultimii ani era  din ce în ce mai trist. Atunci când nu afișa  acea mască a veseliei de la petrecerile mondene, era un om extrem de trist și extrem de  păsat de situația pe care el o vedea fără ieșire, o situație financiară extrem de precară. Este un semnal de alarmă pentru că oricine aflat în această situație să învețe că e mai bine să ceri ajutor!", a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Mihaela Moise: "A suferit tot timpul că era marginalizat"

“Ultima oară l-am văzut anul trecut la ziua Eugeniei Șerban. Nu se văita la noi că avea probleme de sănătate. Cred că l-a afectat efectiv perioada asta de stat singur, izolat… În ultima vreme nu prea a mai vorbit nimeni cu el. El oricum tot timpul a suferit datorită faptului că a fost marginalizat, nebăgat în seama de regizori. Avea o frustrare vizavi de treaba asta! Se apucase chiar să scrie o carte despre viața lui, amintiri, prieteni, petreceri, pe care nu a mai apucat să o scoată. Este păcat că un om care a fost tot timpul prezent pentru toată lumea, să ajungă să moară singur, așa. Am vorbit și cu Mara Bănică dacă este nevoie să ne mobilizăm să strângem cumva, ceva… Se repetă istoria ca și la Cristina Țopescu și este păcat că niște oameni care au reprezentat ceva, cândva, să moară singuri!”, a mărturisit pentru Click! și Mihaela Moise (Meme), fosta jurnalistă la OTV și Antena 1.

image
Eugenia ȘerbanFoto: Dorin Constanda

Eugenia Șerban: "Știam că are probleme, că e în depresie"

Actrița Eugenia Șerban a fost colegă de facultate cu Costin Mărculescu și greu încercată și ea de problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme, cele două tipuri de cancer cu care a fost diagnosticată. Preocupată de problemele sale de sănătate, vedeta nu a mai avut timp să vorbească cu Mărculescu. Este însă extrem de șocată la aflarea veștii că acesta a trecut în neființă și a declarat pentru Click! că știa de faptul că Mărculescu suferea de depresie și din cauza faptului că era marginalizat și nu își putea face meseria așa cum visa. "Noi am fost prieteni și colegi de facultate, ne știm de aproape 30 de ani, a fost anul trecut la ziua mea, de atunci nu am mai vorbit, eu având problemele mele de sănătate, nu am stat de vorbă în ultima vreme, dar într-adevăr știam că are probleme, că e în depresie, că era marginalizat, că nu se regăsea în ceea ce se întâmplă  în ziua de azi... Îmi pare foarte rău și sper din suflet să nu fie adevărat zvonul pe care îl citesc acum pe burtierele de la televiziuni, cum că s-ar fi sinucis, sper din suflet să se fi întâmplat o moarte naturală și atât! Nu am ce să spun... Îmi pare foarte rău! E tare greu... Și era foarte tânăr!", spune, printre lacrimi, actrița Eugenia Șerban.

Citește și:

Costin Mărculescu, umilit la televizor de soția lui. Culisele unui mariaj bizar, care a durat doar două luni

Pepe, în stare de șoc! Anunțul pe care l-a făcut legat de înmormântarea lui Costin Mărculescu

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png