Mesajul emoționant al lui Mircea Badea pentru Teo, de ziua ei

2 iunie 2016
image
Teo Trandafir, alături de Mircea Badeafoto: mircea-badea.ro

Teo Trandafir împlinește joi, 2 iunie, 48 de ani, iar mesajele au început să curgă pentru îndrăgita vedetă de televiziune încă de dimineață. Una dintre cele mai emoționante urări a venit din partea fostului coleg de platou, omul alături de care Teo a debutat în televiziune, la Tele 7 ABC, Mircea Badea.

Mircea Badea a evocat, de ziua bunei sale prietene, un eveniment tragic, moartea Laurei Stoica. Cu puțin timp înainte de accidentul de mașină în care avea să-și piardă viața, solista cântase în emisiunea lui Teo, pe vremea aceea la PRO Tv.

”Gândesc acum, privind secvențele din emisiunea lui Teo de acum mulți ani, fix ce am gândit și atunci când le-am vazut în direct: că sunt perfecte. Este liniștea inocentă dinaintea furtunii. Muzica și versurile sunt printre cele mai minunate apărute pe planetă, oamenii se bucură, se mișcă, zâmbesc și se uită unii la alții. Ca niște copii care se joacă înainte să-i cheme mama seara la masă.

În platou cerul era senin, adierea calmă ca o mângâiere părintească. Când vreau să-mi trag sufletul, să plec un pic dintre oameni ca să-i redescopăr, să mă înalt către respirație adâncă, mă uit la secvențele astea. Am nevoie de iluzia eternității cordiale, a regăsirii umanității, de senzația legănată că totul va fi bine.

La scurt timp după emisiune Laura Stoica avea să moară într-un oribil accident de mașină, cei din platou aveau să treacă fiecare prin propriile încercări, unele la limită. Printre ei și Teo, serenă aici în paradisul de o melodie. Dar poate asta e tot ce avem în viață: câteva momente perfecte. Mă bucur că unele dintre ele le-am trăit împreună cu Teo.Astăzi este ziua ei. La mulți ani, dragă prietenă! Ești mai frumoasă!”, a scris Mircea Badea pe blogul personal.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg
anne png
image png
image png