Micuța asta e cea mai scundă solistă de la noi, dar "rupe topurile"!

27 ianuarie 2017
article img
Ami era adorabilă de mică

Toată lumea o ştie pe Ami (27 de ani), cântăreaţa cu zulufi care a devenit celebră cu piesele latino “Otra Vez” şi “Camina”. Ne-a plăcut de ea şi la “Ferma Vedetelor” (PRO TV), dar şi dincolo de micul ecran, pentru că este volubilă, simpatică şi fără fiţe. Miniona solistă a lansat recent un remake după piesa Laurei Stoica, "Un actor grăbit", dar ne-a arătat și poze cu ea din copilărie.

Pe când avea doar 3 ani, AMI a participat la concursul MiniStar din Baia Mare, unde a obţinut locul 1 cu interpretarea piesei “Un actor”. Acum, alături de What's UP, solista a lansat un single cu același titlu, care a prins repede la public, mai ales la fanii regretatei Laura Stoica. Piesa are un mesaj sensibil, despre celebra poveste a unui actor grăbit, care pleacă şi lasă în urmă iubirea. “Visul de la 3 ani a devenit realitatea pe care o trăiesc acum, după 24 de ani de călătorie. Ani în care nu am uitat nici o clipă de unde am pornit şi cât de intens şi decisiv a fost acel moment, care este viu, ori de câte ori închid ochii. Într-un mod inexplicabil, <UN ACTOR> – fiindcă aşa îi spuneam în loc de “Un Actor Grăbit” -  devenise definiţia mea artistică la acea vreme. Mi-a rămas desenat în minte şi în suflet acel moment, iar de fiecare dată când auzeam piesA la radio, tv sau în cluburi, aveam mereu dorinţa de a o reface într-un fel sau altul şi să o cânt la maturitate, cândva”, povestește Ami. Solista ne-a oferit și câteva imagini cu ea la vârsta de trei ani, fotografii în care este de-a dreptul adorabilă.

article img
Așa arăta Ami la trei anișori

Pe numele ei din buletin Andreea Ioana Moldovan, Ami are doar 1,53 metri înălţime, dar e pe val din 2013 încoace, fără oprire. Cele mai noi piese ale ei, “Te-aştept diseară” şi “Somnu’ nu mă ia”, au peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Solista nu are frustrări legate de înălţime, ba chiar face haz de necaz, povestind că a ajuns să se încalţe şi să se îmbrace de la raioanele de copii.

article img
Ami este cea mai scundă solistă din showbiz

“Sunt evenimente unde mă îmbrac singură, cum simt eu şi cu ce îmi place mie, nu ţin cont de tendinţe, nu sunt adepta trendurilor, pentru că vreau să mă simt bine în ţinutele cu care mă afişez. Din cauză că sunt mai micuţă, mai am haine pe care le cumpăr din magazine şi le scurtez la croitorie, pentru a le purta. Am probleme mai mult cu încălţămintea, pentru că eu sunt foarte micuţă în picior, port 34 la sandale, la pantofi 35, dar se rezolvă şi problema asta. De cele mai multe ori îmi găsesc pe Internet sau îmi mai cumpăr de la copii, asta este adevărul, de ce să mint?”, a povestit artista pentru Click!

article img
Ami a filmat videoclipul pe Transfăgărășan

Interpreta ne-a mai spus că, în adolescenţă, avea momente în care se simţea complexată, dar că apoi a prins încredere în ea: “În adolescenţă am avut mici probleme, pentru că mă gândeam că nu se uită băieţii la mine, dar era doar în capul meu. Mă simt mult mai bine aşa, am mai multe atuuri, mai multe avantaje. Nu m-am confruntat niciodată cu critici în ceea ce priveşte înălţimea mea, ba chiar am avut parte doar de lucruri pozitive. Eu spun că este un avantaj să fii minionă. Este din familie asta, pentru că şi părinţii mei sunt mici de înălţime: tata are 1,70, iar mama, 1,65, eu sunt cea mai mititică dintre toţi pentru că am 1,53 metri”, ne-a spus Ami, care este cea mai scundă vedetă din showbiz: Andreea Mantea are 1,60 metri, Inna are 1,63, iar Andreea Antonescu - 1,56.