Mihaela Borcea şi-a serbat tatăl echipată cu mască şi vizieră: “L-am îmbrăţişat de prea puţine ori"

4 aprilie 2020
article img
Mihaela şi iubitul, în vizită la părinţii ei

Tatăl Mihaelei Borcea a împlinit joi 80 de ani, bun prilej pentru celebra afaceristă şi pentru iubitul ei, Sorin Rap, să îi viziteze. Ce doi musafiri au fost extrem de atenţi şi s-au echipat cu mănuşi şi cu vizieră, pentru a-i proteja pe cei dragi, care, prin prisma vârstei, sunt expuşi pandemiei de coronavirus.

Revederea cu părinţii a emoţionat-o extrem de mult pe fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Ea a ţinut să împărtăşească bucuria cu prietenii de pe Facebook, unde a postat şi o poză.

“La mulţi ani şi multe zile de la Dumnezeu îţi doresc tăticul meu drag!"

“Mi-am îmbrăţişat tatăl de prea puţine ori în ultimii ani  şi i-am spus «Te iubesc!» de şi mai puţine ori, însă atunci când am făcut-o a fost cu tremur în voce şi cu lacrimi în ochi. Nu este deloc uşor să îţi exprimi sentimentele în faţa celui care a trecut prin multe clipe grele de-a lungul timpului!  «Azi e o zi specială pentru tine, împlineşti 80 de ani! La mulţi ani şi multe zile de la Dumnezeu îţi doresc tăticul meu drag!»”. 

Citește și

Ce fericite sunt femeile lui Borcea! Mihaela radiază la brațul iubitului, iar Valentina se bucură de reîntregirea familiei

Mihaela Borcea are tot ce-și dorește: afaceri profitabile și un iubit tinerel care o răsfață