Mihaela Rădulescu se întoarce la PRO TV. Va prezenta noul sezon «Ferma»

Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu se întoarce la PRO TV
Mihaela Rădulescu se întoarce la PRO TV

Mihaela Rădulescu se întoarce la PRO TV! După ce s-a retras din juriul emisiunii "Românii au talent", loc ce a fost ocupat de Mihai Petre, Mihaela va avea un nou rol la postul de pe Pache Protopopescu. Aceasta a fost anunțată ca prezentatoare pentru "Ferma", varianta transformată a show-ului "Ferma Vedetelor".

"Ferma Vedetelor" se transformă! Noul format se va numi simplu, Ferma, iar locul Monicăi Bârlădeanu a fost luat de Mihaela Rădulescu. Aceasta nu va fi singură la cârma emisiunii, ci alături de Cristian Bozgan, „cu o experiență militară extinsă” și specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme, "un lider în adevăratul sens al cuvântului".

Ce se schimbă la emisiune

Dacă la "Ferma Vedetelor" participau numai persoane publice, noul show va pune în competiție 18 concurenți din medii sociale diferite și cu profesii variate. Nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme. 

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Ce spune Mihaela Rădulecu despre întoarcerea la PRO TV

Monica Bârlădeanu va fi implicată în noi proiecte la PRO TV
Monica Bârlădeanu va fi implicată în noi proiecte la PRO TV

„Revin și... nu oricum, ci într-un loc total neașteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant... exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață”, a declarat Mihaela Rădulescu despre noua ei misiune de la PRO TV.

Cine este Cristian Bozgan

simeon stalpnicul png

Cristian Bozgan a stat până acum departe de lumina reflectoarelor. Are o experiență militară extinsă, în varii sisteme din România și străinătate, și este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie.

“Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!”, a declarat Cristian Bozgan despre rolul său în Ferma.

Ce se va întâmplă cu Monica Bârlădeanu, cea care a prezentat ultimul sezon de "Ferma Vedetelor"


    Monica Bârlădeanu va fi implicată în noi proiecte la PRO TVFoto: arhivă personală
Monica Bârlădeanu va fi implicată în noi proiecte la PRO TVFoto: arhivă personală

Reprezentanții PRO TV au anunțat că Monica Bârlădeanu, cea care a prezentat ultimul sezon "Ferma Vedetelor", nu va rămâne fără loc de muncă, ci va fi implicată în alte proiecte ale postului tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net