Mihai Bendeac, acuzat de plagiat - VIDEO


    În replică, vedeta de la Antena 1 a precizat că doar un retardat poate să spună că cele două fragmente au vreo legătură
În replică, vedeta de la Antena 1 a precizat că doar un retardat poate să spună că cele două fragmente au vreo legătură

Între umoristul Mihai Bendeac şi „cârcotaşul“ Şerban Huidu a izbucnit un nou scandal. De această dată, cearta a pornit de la emisiunea lui Bendeac, care este acuzat că îi plagiază pe cei de la Vacanţa Mare.

Şerban Huidu nu s-a putut abţine şi a dorit din nou să-l facă „puţin chisăliţă" pe Bendeac. „Iar mă mănâncă de popou prietenul Bendeac. După ce s-a facut de cacao cu o parodie fără sare şi fără piper, după ce l-a imitat pe Badea cu vocea lui Becali, prietenul insistă. Păi dacă insistă ia să-l facem puţin chisăliţă. Că omul nu se pricepe la televiziune e una. Că mă trage pe mine de urechi pentru o critică justificată, demonstrază cât de naiv e. Ca să nu zic prost. Ca să nu zic hoţ. Priviţi cum prietenii de la «În puii mei» îi copiază pe clasicii «Vacanţa Mare»", a spus cârcotaşul.

În replică, vedeta de la Antena 1 a precizat că doar un retardat poate să spună că cele două fragmente au vreo legătură. „Am ascultat şi eu înregistrarea din spectacolul de acum o sută de ani al Vacanţei Mari, pe care spun unii că am plagiat-o. Acuzaţia asta cretinoidă sună cam aşa: «Lady Gaga l-a plagiat pe Elvis! De ce? Într-una din melodii a abordat tema dragostei, şi Elvis la fel». Trebuie să fii debil şi complet retard să spui că cele două fragmente au vreo legătură! Atâta cretinism numai din răutate şi frustrare se poate naşte", se scuză Bendeac.

alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
tata teo (3)B jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg