Mihai Bendeac pune paie pe foc cu privire la afirmațiile Deliei despre copii! «În primul rând...»

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a părăsit emisiunea iUmor, după o presupusă ceartă cu fostul membru Paraziții, Cheloo. Nu se știe momentan dacă actorul a avut ceva de împărțit și cu ceilalți jurați, cert este că Bendeac a luat atitudine la declarațiile fostei colege de platou, Delia, după ce blondina a spus că nu vrea să aibă copii. 

Mihai Bendeac pune paie pe foc cu privire la afirmațiile Deliei despre copii!
Mihai Bendeac pune paie pe foc cu privire la afirmațiile Deliei despre copii!

Bendeac este un burlac convins și nu dă semne că are de gând să-și întemeieze o familie prea curând, așa că atunci când fosta sa colegă de la iUmor, Delia, a declarat că nu vrea să facă copii, actorul și-a dat și el cu părerea pe marginea acestui subiect.

Citește și: Cabral, mesaj cu impact puternic, după ce Delia a anunțat de ce nu vrea copii. „Aș mai avea vreo urmă de bun-simț dacă...”

Mihai Bendeac a avut și el un punct de vedere destul de controversat și a menționat că mulți oameni nici nu ar trebui să aibă copii. De asemenea, actorul s-a amuzat pe seama ideilor apărute în spațiul public care spun că Delia ar fi membru al masoneriei mondiale.

„Au apărut tot felul de reacții, de la stupide, la Doamne, ferește. În primul rând, nu este treaba nimănui! Cred că de asta am ajuns în punctul în care suntem pentru că, efectiv, oamenii nu se pot concentra pe ei înșiși, pe ce au de făcut ei cu viața și corpul lor

Consider că problema majoră pe care o avem nu sunt oamenii care decid că nu vor să aibă copii, ci oamenii care decid să aibă copii, pentru că, după părerea mea, mai bine de jumătate dintre ei nu ar trebui să aibă

De exemplu, au apărut niște reacții că Delia ar fi influencer al masoneriei mondiale și că de aia nu face copii, promovează ideea de nu face copii ca să ne împuținăm. Voi vă dați seama că oamenii care lansează aceste chestii… mulți dintre ei au copii”, a declarat actorul pe InstaStory. 

Delia:«Ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii»

Delia a generat o adevărată avalanșă de opinii, după ce a declarat că nu vrea să aibă copii, întrucât planeta este deja suprapopulată, iar din punct de vedere personal vrea să aibă parte de libertate. 

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!”, a spus îndrăgita cântăreață.

Mircea Badea, Cabral și Ioana Dichiseanu au comentat afirmațiile Deliei

Opiniile la o declarație atât de controversată nu au întârziat să apară mai ales din partea vedetelor care au comentat în fel și chip afirmațiile artistei. 

Mircea Badea a declarat că decizia de a face sau a nu face un copil este în mod egal la fel de egoistă. 

«A alege să nu faci un copil pentru că vrei să pleci de acasă și să vii când dorești, ca Delia, este o gândire la fel de egoistă cu decizia de a face un copil. Dar argumentele Deliei cu planeta... serios?! Cineva - oricine - își ia deciziile în funcție de planetă?! Absolut nu. Oricum, decizia de a avea copii este crâncen personală pentru că este foarte egoistă. Nu este ceva rău a fi egoist”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu, a considerat atitudinea Deliei ca fiind una responsabilă, întrucât nu oricine este apt pentru a fi părinte. 

„Văd că tot mapamondul s-a "inflamat" din cauza declarațiilor Deliei. În primul rând, mi se pare normal că fiecare să facă ce își dorește cu viața sa, atâta timp cât nu lezează viața altcuiva prin acest lucru.

Decât să aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune socială, cred că e mai de apreciat un om care e conștient că nu are calitatea de a fi părinte. Așa că mie mi se pare foarte asumată Delia și... bravo ei”, a scris Ioana Dichiseanu pe pagina ei de Facebook.

Cabral a intervenit și el în «scandal» și a pledat pentru ideea că nimeni nu are dreptul să judece decizia unei femei de a nu face copii. 

«Probabil e interesant să ne dăm cu părerea despre alegerile de viață ale altor suflete. Dar interesant nu e neapărat normal la cap, decent sau de bun simț. Ar fi bine, mai ales pentru noi înșine, să ne judecăm unii pe ceilalți mai puțin... spre deloc.

Și ar fi bine de tot să ne respectăm mai mult. Să ne respectăm între noi și să ne respectăm alegerile. Am învățat încă de mic, din familia mea de zdrăngăniți: cu cât pierzi mai mult timp bârfindu-i pe alții, cu atât mai puțin timp ai să te gândești la tine», a scris Cabral pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net