Mihai Morar, mesaj emoționant de ziua gemenelor. Orice părinte ar plânge citind aceste cuvinte

Ultima actualizare:
Mihai Morar își iubește enorm gemenele și le-a scris cel mai frumos mesaj de ziua lor de naștere
Mihai Morar își iubește enorm gemenele și le-a scris cel mai frumos mesaj de ziua lor de naștere

Gemenele lui Mihai Morar au împlinit 11 ani, iar tatăl lor a avut grijă să le transmită un mesaj care ar emoționa pe oricine, dar în special părinții. Prezentatorul le mulțumește printr-o postare pe Instagram pentru că au apărut în viața lui și că i-au înseninat fiecare zi din viață.

De-a lungul timpului, Mihai Morar a împărtășit cu fanii diverse imagini sau mesaje cu privire la familia lui, iar de fiecare dată a reușit să sensibilizeze internauții, însă acum, prezentatorul de la Antena Stars a întrecut orice limita, iar mesajul publicat i-a emoționat pe mulți părinți.

„Dragă Mara, dragă Cezara, iubitele mele, e ziua voastră azi, aș putea să vă scriu atât de multe. Dar vreau doar să vă mai iau o dată, pe amândouă, în brațe, cât încă mai pot face asta, și să vă spun doar atât. Vă mulțumesc că de fiecare dată, fără excepție, când cineva vă cunoaște, îmi spune cât de cuminți și pline de bun simț sunt gemenele mele. Și de fiecare dată, fără excepție, când eu aud asta, ochii mi se umezesc și simt un gol în stomac. Îi mulțumesc mamei voastre pentru că, împreună (dar în primul rând ea) am pus asta mai presus de orice. “Nu mă așteptam ca niște copii de vedetă să aibă atâta bun simț” - am auzit asta zilele trecute despre voi. Vă mulțumesc că voi știți adevărul despre mine, iar “vedeta” e departe de adevărul meu. Voi îmi sunteți adevărul. Și, o să aflați asta când creșteți și mai mari: Adevărul este Iubirea. La mulți ani, iubirile mele! Cu iubire, Tati”, a scirs Mihai Morar pe Instagram.


    Mihai Morar își iubește enorm gemenele și le-a scris cel mai frumos mesaj de ziua lor de naștereFoto Instagram
Mihai Morar își iubește enorm gemenele și le-a scris cel mai frumos mesaj de ziua lor de naștereFoto Instagram

Mihai Morar, 13 ani ani de căsnicie cu Gabriela

Mihai a povestit cum au ajuns el și soția lui să formeze un cuplu, dezvăluind faptul că nu el a fost cel care a făcut primul pas în acest sens. Gabriela a fost cea care l-a invitat pentru prima dată pe Mihai la mare, însă, la acel moment, prezentatorul a refuzat-o, pentru a a-și putea vizita mama. Totuși, lucrurile nu au rămas așa, Mihai revanșându-se ulterior pentru acel moment. 

"Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci...nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. E mult mai deșteaptă decât mine. Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ”, a povestit Mihai Morar, pentru revista Viva.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net