Mirabela Dauer: "Cu o palmă începe totul. Femei, nu staţi!"

Ultima actualizare:

    Mirabela Dauer
Mirabela Dauer

Invitată în cadrul emisiunii "Happy Hour", prezentată de Cătălin Măruţă, cântăreaţa Mirabela Dauer a vorbit despre căsnicia de 9 ani, alături de Traian Popovici, în care el a bătut-o crunt.

"Eram vânătă în majoritatea timpului. Mă fardam foarte mult, ceea ce acum nu mai fac. Trebuia să mă fardez, ca să astup găurile. Am îndurat 9 ani, pentru că îmi era prea ruşine de viaţa mea", a spus Mirabela.

Vedeta provine dintr-o familie în care nu a cunoscut şi nu a văzut niciodată violenţă şi beţie.

Ea nu a recunsocut niciodată situaţia ei pentru că se gândea ce o să spună familia ei, ce o să spună lumea. În cele din urmă şi-a luat inima în dinţi şi a plecat: "Am plecat cu o sacoşă, cu câteva lucruşoare pentru copil şi m-am ascuns la mare, unde eram păzită de prietenii mei".

Ea a pierdut în instanţă custodia fiului. Ultima dată când l-a văzut pe fiul ei, Nanu, el avea 18 ani, iar în prezent are 34 de ani. Cântăreaţa spune că fiul ei nu mai vrea s-o vadă şi că a fost schimbat de tatăl lui.

"Cel mai rău lucru pe care l-a făcut este că mi-a luat copilul. Nimic nu m-a durut mai tare, nici măcar bătăile, decât faptul că mi-a luat copilul şi mi l-a schimbat.

Nu am nevoie de copilul meu care nu vrea să mă vadă. El a fost înlocuit la maternitate, aşa îmi zic. Eu am fost bună şi am fost mamă, dar acum nu mai am nevoie nici eu de el", a declarat Mirabela.

Vedeta a mai spus că s-a săturat să vadă oameni urâţi şi răi, de care-i este scârbă, dar că totul o să se plătească: "Eu dorm foarte liniştită cu capul pe pernă. Eu nu mint. Duşmanilor mei şi oamenilor care mi-au făcut rău, Dumnezeu le va plăti cu aceeaşi monedă".

Referitor la relaţia ei cu Traian, Dauer zice: "E urât că dintr-o mare iubire se alege praful. Efectiv nisip. Dintr-o mare iubire, ajungi la o mare ură. Este oribil".

Cântăreaţa transmite tuturor femeilor un mesaj: "Cu o palmă începe totul. Femei, nu staţi!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net