Mirabela Dauer, o săptămână spirituală în Israel


    Mirabela a intrat doar cu picioarele  în apa Iordanului. O consideră  făcătoare de minuni, astfel că  îşi ia şi acasă, într-o sticlă
Mirabela a intrat doar cu picioarele în apa Iordanului. O consideră făcătoare de minuni, astfel că îşi ia şi acasă, într-o sticlă

Din 2000, în fiecare an, în Israel. Pentru Mirabela Dauer a devenit tradiţie. Iar asta pentru că vacanţa este una de o mare valoare spirituală, o umple de linişte şi pace şi se simte protejată de necazuri, până la următoarea vizită.

Citeşte şi

Mirabela Dauer: "Cu o palmă începe totul. Femei, nu staţi!"

Mirabela Dauer: «Am crezut că o să-mi  plesnească inima»

Mirabela Dauer: «În România există o mafie a concertelor»

Prima dată a vizitat Israelul în 1988 şi a rămas impresionată. Apoi, din 2000, merge acolo aproape anual. Săptămâna pe care şi-a petrecut-o acolo în această lună a fost cu ocazia unor spectacole organizate pentru comunitatea de români.

A fost cu nişte prieteni, cu grupul Autentic şi Cristina Stamate. A văzut Tel Avivul, Israelul, a stat câteva zile la un hotel din Netanya, apoi în Ariel, la nişte prieteni.

Vremea a fost excelentă, cele 28-32 de grade Celsius permiţându-i să stea la plajă şi să facă baie în mare. Însă vacanţa aceasta a fost una mai mult spirituală.

Vizita la Apa Iordanului şi la Mormântul Sfânt au fost momentele cele mai impresionante şi mai pline de trăiri.

La Ierusalim, cu Angela, o prietenă

simeon stalpnicul png

"Milioane de oameni trec zilnic pe acolo şi, cu toate acestea, aglomeraţia nu mă oboseşte. Alte lucruri mă obosesc, dar asta niciodată. Am urcat pe Golgota, cunosc locurile atât de bine că aş putea fi un ghid excelent", adaugă artista.

Se întoarce de acolo parcă alt om. Mai bun, mai liniştit, mai împăcat. "Mă simt purificată şi capăt mai multă încredere în mine".

Pe terasa unui restaurant de la malul mării

«Locuitorii îşi divinizează ţara»

Mirabela are în Israel o soră şi nepoţei, iar ţara i se pare absolut minunată.

"Mă simt bine acolo, peste tot vezi numai verdeaţă, pietre roz, e o frumuseţe. Asta în condiţiile în care ei nu au apă. Se poate spune că şi-au amenajat patria cu ligheanul. Nu am văzut popor care să-şi iubească patria mai mult decât israelienii. Pur şi simplu o divinizează", povesteşte Mirabela Dauer.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
gabriel mardale jpg
cub botez reghecampf caciuc png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
maxresdefault jpg
cub anastasia soare png
Novak Djokovic, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png