Mircea Badea a „luat la mișto" criza refugiaților

Ultima actualizare:

    Badea a jignit-o pe prezentatoarea Realitatea TvFoto: arhivă Click!
Badea a jignit-o pe prezentatoarea Realitatea TvFoto: arhivă Click!

Mircea Badea a ținut să îi ia apărarea Germaniei, în cazul crizei refugiaților. Realizatorul Tv a fost ironic la adresa relației dintre țara noastră și statul german, având în vedere că avem un președinte “neamț”.

Badea a discut criza refugiaților cu  Mihai Gâdea, la sfârșitul emisiunii "Sinteza zilei". El susține că nu a înțeles care e problema și că țara noastră ar trebui să facă ce i se spune, mai ales ce spune Germania.

“Am văzut în diferite zone media, apropo de faptul că Germania și-a alocat 31.000 de refugiați și România 6.000. S-au ni s-au alocat, practic. Eu n-am înțeles care e problema. S-a discutat dacă e corect sau nu...adică în ce sens? Și mai sunt ca mine, oameni care n-au înțeles care e problema”, a mărturisit Badea.

„Să fim și noi bogați!"

Mircea Badea a continuat să fie ironic la adresa relației „privilegiate pe care o avem cu Germania”. Realizatorul Tv a declarat că România ar trebui să accepte cota de refugiația impusă

„Germania e foarte economică. România nu e economică, nu? Ceva gen...noi vrem impozit diferențiat, nu vrem cotă unică? Parcă vrem cotă unică. Până la urmă nu suntem și noi în Uniunea Europeană? (...) Se împarte la cât suntem (...) „Eu n-am înțeles care e vina Germaniei. E vina Germaniei că e bogată? Noi nu suntem de dreapta? Să fim și noi bogați, cine ne ține să fim bogați? Eu simt nevoia să iau apărarea Germaniei. Știi ce-o să facă România în cazul refugiaților? Ce i se spune! E foarte simplu, noi suntem o colonie.(...) Sunt convins că împărţeala este echitabilă, mai ales pentru că am înţeles că avem o relaţie privilegiată prin vot cu Germania", a adăugat realizatorul Tv.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net