Mircea Badea explică de ce acceptă să lupte în ring: «Sunt bărbat, sunt șmecher»

image
Mircea Badea a fost făcut knock-out în doar câteva secunde, de motociclistul cu care a mai avut câteva digervențe în trecut Foto: Captură YouTube

La începutul lunii februarie, Mircea Badea s-a bătut în ring, pentru a doua oară, cu motociclistul-luptător Teodor (Tedi) Constantin. Și tot pentru a doua oară a fost învins prin KO.

Deși la acea vreme nu a comentat prea mult pe seama evenimentului, realizatorul tv a răbufnit în propria emisiune, unde a precizat că organizatorii au respectat toate condițiile pentru ca lupta să aibă loc într-un cadru sigur, organizat, dar și care este motivul pentru care nu dă înapoi când primește o provocare.

"Eu sunt bărbat, deci șmecher, deci nu mi-e frică să-mi risc pielea, la propriu și la figurat și în orice alt fel. Ies din zona mea de confort fără să fiu nevoit, ci pentru că aleg să fac asta. Și dacă se întâmplă să am ghinion când mă pericilitez și când mă supun conștient riscurilor, îmi asum. Nu mă smiorcăi. Dacă am ghinion și cad în cap, mă ridic, mă scutur de praf, îmi fac freza și mă duc imediat după să fac emisiune 3 ore în direct. Pentru că n-am fost fătălău niciodată", a fost descrierea înregistrării publicată pe pagina de Facebook de către Mircea Badea.

Mircea Badea, făcut knock-out în doar câteva secunde

Confruntarea dintre Badea și Tedi a avut loc într-un centru comercial din Capitală. Mircea Badea a intrat din nou în ring, dornic să-și ia revanșa în fața adeversarului său. Prezentatorul TV a reușit să evite într-o primă fază una dintre loviturile cu care Teodor Tedi Constantin și-a început demonstrația în ring, însă motociclistul, care este campion la lupte, l-a făcut ulterior knock-out pe Mircea Badea cu doar două lovituri, în câteva secunde. Prezentatorul TV a căzut la pământ și a avut nevoie de intervenția echipei medicale de specialitate. 

„Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul asta după ce i-am acordat revanșa”, a scris Teodor Tedi Constantin, pe Facebook. 

Teodor Tedi Constantin este campion la K1 și s-a mai luptat cu Mircea Badea și în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit în numeroase rânduri. De asemenea, Tedi este multiplu campion național de Muay Thai și participant la campionatul mondial de Muay Thai din Bangkok-Tailanda.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
catalin ilie foto arhiva personala 2 jpg
Prima corvetă pentru marina ucraineană, lansată în Turcia FOTO Facebook Olena Zelenska
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png