Mircea Badea și Antena3, dați în judecată în urma unor insulte. Trebuie să plătească 25.000 de lei

image
Mircea Badea a fost dat în judecată după ce a insultat un scriitor în repetate rânduriFoto: Arhivă Click!

Mircea Badea și Antena 3, postul de televiziune unde realizatorul TV activează, au fost dați în judecată de către o persoană publică, după ce reclamantul a fost jignit în repetate rânduri. Atât prezentatorul, cât și trustul de televiziune, vor trebui să plătească daune morale în valoare de 25.000 de lei, fiind dată o sentință judecătorească în acest sens. Mircea Badea si Antena3, condamnati sa plateasca daune morale de le25.000 dei unui scriitor insultat

După scandalul cu Oreste, Mircea Badea și-a găsit un nou „adversar”. Dacă prima ceartă s-a soluționat în spațiul public, fără implicarea instanței judecătorești, se pare că de data aceasta prezentatorul TV nu va mai scăpa atât de ușor.

Mircea Badea și postul de televiziune Antena3 au fost condamnați să plătească daune morale în valoare de 25.000 de lei, după ce scriitorul Florin Toma i-a dat în judecată, în urma numeroaselor insulte aduse la adresa acestuia în cadrul emisiunii „În gura presei”, conform ziare.com.

Conform sursei, reclamantul a cerut postului de televiziune un drept la replică și scuze publice, însă cererea i-a fost respinsă. Sentința a fost dată de către Tribunalul București și este definitivă, însă vestea nu l-a „potolit” pe Mircea Badea. Prezentatorul TV a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care și-a exprimat punctul de vedere în legătură cu acest subiect, ironizându-l din nou pe sciitorul Florin Toma.

image
Insultele au fost făcute în cadrul emisiunii „În gura presei”, prezentată de Mircea Badea și difuzată de Antena3

Reacția lui Mircea Badea, după ce a fost dat în judecată

Mircea Badea a publicat un mesaj neașteptat pe contul personal de Facebook, după ce a fost condamnat să plătească daune morale scriitorului Florin Toma.

Acesta din urmă l-a reclamat pe Badea din cauza numeroaselor formulări batjocoritoare şi insultătoare la adresa sa, care depășeau sfera pamfletului, iar magistrații au fost de acord cu scriitorul.

„Dacă așa a decis onorata instanță....asta e! Macar sper să-i folosească omului ăla banii. La înmormantare! P.S. „Scriitor”, a scris Mircea Badea pe rețelele de socializare, după ce a fost pronunțată decizia judecătorilor.Realizatorul TV a fost reclamat de scriitor încă din anul 2016, iar prima instanță care s-a pronunțat în acest caz a fost Judecatoria Sectorului 1.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
zelenski cerere ucraina aderare nato foto twitter jpg
Burleanu
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg