Mirela Boureanu Vaida a născut o fetiţă!

Ultima actualizare:

    Finala "Mireasă pentru fiul meu". Mirela Boureanu Vaida şi-a luat rămas bun de la concurenţiFoto: Antena 1
Finala "Mireasă pentru fiul meu". Mirela Boureanu Vaida şi-a luat rămas bun de la concurenţiFoto: Antena 1

Este mai fericită ca niciodată! Mirela Boureanu Vaida (32 de ani) şi-a văzut visul împlinit: astăzi (20 februarie) a devenit mama unei fetiţe sănătoase, Carla Maria.

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea care moderează emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1, este fericita mămică a unei fetiţe de 3,310 kg şi 51 de cm. Vedeta a născut astăzi la ora 8.00, pe cale naturală, potrivit Antena Stars.

“A fost un travaliu uşor, dar care a durat opt ore. Carla Maria are 3,310 kg şi 51 de cm şi amândouă am primit nota 10! Totul a decurs minunat! Sunt foarte, foarte fericită!”, a mărturisit Mirela Boureanu Vaida, imediat după naştere.

Mirela Boureanu Vaida a ales numele fetiţei cu mare grijă

Numele micuţei este Carla Maria şi a fost ales cu mare atenţie, cu mult înainte de a se naşte. "Am trecut prin foarte multe variante de nume şi am ales Carla Maria Vaida. Eu am tot tras să fie Elena, dar, de data asta, cred că-i dau partea soacă-mii. Îmi doresc tare mult şi un băieţel, dar asta nu depinde de noi. Acum nu-mi doresc decât să fiu sănătoasă, să-mi duc viaţa în acelaşi ritm", a mărturisit Mirela Boureanu Vaida, în cadrul emisiunii "Acces direct", în ianuarie.

Mirela Boureanu Vaida a pierdut două sarcini

Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit, în luna octombrie 2014, tot la emisiunea Simonei Gherghe, că putea să devină mămică mai devreme, însă... nu a fost să fie. Ea a explicat atunci că a pierdut două sarcini. "Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că, înainte de a fi o persoană publică, eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale...", a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida, la Antena 1.

Mirela Boureanu Vaida abia a aşteaptat să îşi strângă bebeluşul la piept
Mirela Boureanu Vaida abia a aşteaptat să îşi strângă bebeluşul la piept

"Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam, iar dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu mergeam la muncă şi nu am dorit să mă plâng. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că, uneori, corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni vremea când Dumnezeu îmi va da un copil sănătos. Poate a fost mai bine aşa... bine că nu a fost mai grav...", şi-a amintit, cu tristeţe, Mirela Boureanu Vaida.

"Acum, pot vorbi despre asta pentru că am trecut de primele 20 săptămâni şi sper să fie totul bine şi să-mi strâng fetiţa în braţe şi să mă bucur. Atunci când a apărut ştirea că sunt însărcinată nu ştia nimeni din familie. A fost foarte greu pentru ai mei. Au aflat de la televizor şi a fost foarte greu pentru că şi eu mai aveam nevoie de confirmări de la medici", a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida, la "Acces Direct".

Mirela Boureanu Vaida, cu lacrimi în ochi

Mirela Boureanu Vaida a fost surprinsă cu lacrimi în ochi la ultima emisiune pe care a prezentat-o, "Mireasă pentru fiul meu", în data de 23 ianuarie, vedeta fiind foarte emoţionată înainte de a intra în concediul prenatal.

Mirela Boureanu Vaida a avut lacrimi în ochi la ultima emisiune tv
Mirela Boureanu Vaida a avut lacrimi în ochi la ultima emisiune tv

"Mă apucă jalea şi melancolia. Este ultima zi când vin în casa asta. Plec şi nu ştiu cu câţi mă mai întâlnesc, când revin. Unii vor să plece, mai sunt eliminări. Dacă vorbesc mai mult despre asta o să-mi dea lacrimile", a spus prezentatoarea la Antena 1.

Mirela Boureanu Vaida a fost înlocuită, pentru o perioadă de aproximativ patru luni, de Andreea Mantea, care este și ea însărcinată în şase luni.

Mirela Boureanu Vaida, fericită pe plan personal

Mirela Boureanu Vaida s-a căsătorit cu soţul ei, Alexandru, în anul 2010. Cei doi au avut o nuntă cu multe elemente tradiționale românești.

Mirela Boureanu Vaida este fericită alături de soţul ei, Alexandru
Mirela Boureanu Vaida este fericită alături de soţul ei, Alexandru

În luna martie 2014, vedeta a mărturisit, pentru Click!, faptul că ea şi soţul ei au profitat de orice moment liber pentru a face un copil. "Când suntem acasă, eu şi soţul meu profităm de orice clipă liberă. Încercăm să facem copii chiar și în pauzele publicitare. Însă numai Dumnezeu ştie când ne va face părinţi. Am emisiuni chiar şi de două ori pe zi, plus în weekend, iar apoi fug la Teatrul de Revistă «Constantin Tănase», unde am spectacole", a povestit Mirela Boureanu Vaida, pentru Click!

Fetița Andrei va avea mulți prieteni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net