Monica Bârlădeanu şi-a felicitat public "rivala"

Ultima actualizare:
Mesajul de felicitare scris de Monica Bârlădeanu
Mesajul de felicitare scris de Monica Bârlădeanu

Marţi (15 decembrie) seară Palatul Parlamentului a fost scena unui eveniment special, aşteptat de toată lumea mondenă, premiile Elle Style Awards 2015. Ediţia din acest an a fost prezentată de Monica Bârlădeanu (36 de ani) şi un moment ciudat al serii s-a petrecut când actuala soţie a fostului ei iubit, regizorul Bobby Păunescu (40 de ani), a urcat pe scenă pentru a primi premiul acordat de Elle. Alice Peneacă (23 de ani) a fost desemnată cel mai bun model al anului 2015.

Opt ani de zile a durat relaţia de dragoste dintre Monica Bârlădeanu şi Bobby Păunescu, dar cei doi au rămas în relaţii foarte bune şi colaborează în continuare. Se pare că prietenia pentru fostul ei iubit se transmite şi către soţia acestuia, modelul Alice Peneacă. Monica a prezentat marţi în Capitală gala Elle Style Awards 2015 şi a ţinut să-i transmită actualei doamne Păunescu felicitări prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Instagram.

Trofeul obţinut de Alice Peneacă
Trofeul obţinut de Alice Peneacă

Monica Bărlădeanu şi afaceristul Bobby Păunescu s-au despărţit în august 2012, după o relaţie de opt ani, dar au continuat să colaboreze pe plan profesional. Monica Bârlădeanu a fost protagonista filmului “Francesca”, debutul regizoral al lui Bobby Păunescu. "Chiar dacă m-am despărţit de Bobby, lucrăm în continuare împreună. Ne-am sprijinit şi ne sprijinim în continuare. El simte dacă am o zi mai proastă sau mai slabă şi viceversa. E un altfel de legătură între noi. Noi avem aceleaşi pasiuni. Bobby Păunescu are o personalitate copleşitoare. Îşi confirmă întotdeauna valoarea. Ne este foarte bine aşa, este o relaţie care curge perfect aşa. Mi se pare că a ajuns în acest punct într-un mod foarte natural. Nu există regrete nici din partea mea, nici din partea lui", povestea Monica Bârlădeanu în cadrul unui interviu pentru Acasă Tv la puţin timp după despărţirea de Bobby.

Alice a fost desemnată cel mai bun model român din 2015


    Trofeul obţinut de Alice PeneacăFoto Instagram
Trofeul obţinut de Alice PeneacăFoto Instagram

Alice Peneacă a fost desemnată în cadrul galei Elle Style Awards 2015 cel mai bun model din acest an, munca sa fiind apreciată de criticii de modă de la noi. Premiul a fost arătat fanilor de către soţul ei, Bobby Păunescu care a fotografiat trofeul şi a făcut publică fotografia pe Instagram. "Felicitări soţiei mele", a scris acesta. Bobby Păunescu şi modelul Alice Peneacă s-au cunoscut la finalul anului 2013, iar anul acesta s-au şi căsătorit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net