Monica Tatoiu, despre a doua lună de miere: «M-am îmbătat în fiecare zi»

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu și soțul ei au mers în a doua lună de miere în Franța

Monica Tatoiu și soțul ei și-au reînnoit jurămintele după 30 de ani de căsnicie, motiv care a făcut-o să radieze de bucurie. Trăiește din plin viața, profită la maxim de ea și a mărturisit de curând că iubirea a fost motivul pentru care căsnicia dintre cei doi merge perfect. Monica Tatoiu a împărtășit câteva sfaturi din experiențele personale publicului tv.

Ceremonia la care ea și soțul ei și-au reînnoit jurămintele a fost una restrânsă, însă ea a avut grijă ca fiecare detaliu să fie pus bine la punct. Cei doi au petrecut în Franța luna de miere și s-au îmbătat aproape în fiecare seară. 

"Am făcut 1900 de km cu două rezervoare de benzină. Cred că m-am îmbătat în fiecare zi, în Franța, mai ales, trebuie să bei. Am vizitat toate catedralele în Bretania. Am întâlnit multe restaurante numite chez Victor, ca pe el, nu știu ce face Tatoiu cu banii lui", a mărturisit Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Monica Tatoiu a oferit «rețeta» unei căsnicii reușite, mărturisind că dragostea i-a făcut să fie atât de stabili.  "Eu sunt tâmpita lui și tâmpita lui trebuie să fie cea mai cea. Secretul e iubirea, niciodată nu te cerți cu un bărbat când el este înaintea orei de masă. Atunci e bine, îl întrebi unde mergeți în vacanță." , a mai adăugat Monica Tatoiu.

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu și soțul ei, în cadrul ceremonieiCaptură AntenaStars

Imediat după ceremonia care s-a petrecut de puțin timp, Monica Tatoiu a mărturisit că în primii 20 de ani de căsnicie, cei doi s-au certat foarte des. 

“Acum 30 de ani am strâns bani și am avut prima căsătorie, făcută de preotul care mi-a spus multe lucruri am venit să îi mulțumim ca ne-a dat înțelepciunea care trebuie să însoțească un bărbat și o femeie. Sunt emoții mari, normal. Nu știu cum va fi peste cinci ani când trebuie să ne întâlnim la fel de sănătoși. Dumnezeul este acolo, te vede în fiecare secundă și dacă ai o relație de respect nu le lasă. Când am avut probleme mari, întodeauna am zis mulțumesc că mi-a dat atât cât pot duce. În primii 20 de ani ne-am certat, după am început să mergem la biserică să mulțumim pentru ce avem. Primii 20 de ani au fost înfiorători. Eu îmi doresc să mă plec înaintea soțului meu că n-aș putea să trăiesc fără el. Mă rog la Dumnezeu să mă ia pe mine mai întâi. Singurătatea e cumplită la bătrânețe. Era frumos și deștept, acum e doar deștept, frumusețea nu prea, dar nici eu nu mai sunt ca în tinerețe”, declara Monica Tatoiu.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Ciupercile uriașe cântăreau mai bine de 3 kilograme, fiecare. FOTO. Eugen Panait
autostradaa7 SURSA CNAIR jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda