Monica Tatoiu pleacă în luna de miere după nunta de perlă. Ce destinație a ales

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu și Victor Tatoiu vor da o petrecere, pe 16 iunie, pentru reînnoirea jurămintelor Foto: Facebook

Monica Tatoiu își reînoiește jurămintele de nuntă la biserică, la 30 de ani de la căsătorie. Evenimenul are loc sâmbătă, 16 iunie, la Biserica Visarion din București. Invitatelor li s-a cerut să poarte pălărie, iar mireasa nu va avea o rochie albă.

La 62 de ani, Monica Tatoiu face nuntă din nou. Ea își va reînnoi jurămintele cu soțul ei, Victor , la 30 de ani de la căsătorie. ”Invitatele trebuie să poarte obligatoriu o pălărie. Fără ea nu se poate intra în biserică. Vom fi vreo 40-50 de femei”, a mărturisit Monica Tatoiu pentru Click!. 

Aceasta va purta o rochie inedită. ”Voi îmbrăca o rochie vintage de culoare vișină putredă pală, o nuanță de violet spre roz, și pălărie la culoare”, a mai spus Tatoiu.

La nunta de perlă va sosi și fiul celor doi, de la Milano. După ceremonie, Monica Tatoiu și soțul ei își vor duce invitații la restaurant, apoi a doua zi vor pleca într-o lună de miere în Franța, pe coasta de vest. ”O să plecăm la Bordeaux pentru patru zile, apoi vom merge pe coastă, ajungem la Nantes chiar pe 21 iunie, de ziua mea și vom dansa în piață. Continuăm turul în mai multe orașe franceze de aici. În total vom sta 10 zile, plecăm pe 17 și ne întoarcem pe 27, iar pe 28 iunie avem o nuntă la Bușteni. În iulie mergem la Florența și apoi în Porto Cervo, Sardinia, unde voi sta la soare pe o barcă de la 10.00 la 17.00", a mai adăugat aceasta.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Soldati ucraineni FOTO EPA-EFE
Muzeul Antipa nu se va deschide din 15 mai jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg