Monica Tatoiu și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la 30 de ani de la nuntă. Ce a declarat afacerista


    Monica Tatoiu și-a reînnoit jurămintele cu soțul ei
Monica Tatoiu și-a reînnoit jurămintele cu soțul ei

Monica Tatoiu și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la 30 de ani de la nuntă, sâmbătă, 16 iunie. Cei doi au mers în fața preotului care i-a cununat și acum 30 de ani și au fost plini de emoție.

Cu o seară înainte, Monica Tatoiu a publicat o imagine de la petrecerea «burlăcițelor» unde au consumat diverse băuturi alcoolice. Afacerista a mărturisit că după slujba care s-a petrecut la biserică, va urma o petrecere unde vor fi așteptați mai multe de 150 de persoane care să se bucure alături de ei la frumosul eveniment. 


    Monica Tatoiu și-a organizat și o petrecere a burlăcițelor înainte de marele evenimentFoto Facebook
Monica Tatoiu și-a organizat și o petrecere a burlăcițelor înainte de marele evenimentFoto Facebook

“Acum 30 de ani am strâns bani și am avut prima căsătorie, făcută de preotul care mi-a spus multe lucruri am venit să îi mulțumim ca ne-a dat înțelepciunea care trebuie să însoțească un bărbat și o femeie. Sunt emoții mari, normal. Nu știu cum va fi peste cinci ani când trebuie să ne întâlnim la fel de sănătoși. Dumnezeul este acolo, te vede în fiecare secundă și dacă ai o relație de respect nu le lasă. Când am avut probleme mari, întodeauna am zis mulțumesc că mi-a dat atât cât pot duce. În primii 20 de ani ne-am certat, după am început să mergem la biserică să mulțumim pentru ce avem. Primii 20 de ani au fost înfiorători. Eu îmi doresc să mă plec înaintea soțului meu că n-aș putea să trăiesc fără el. Mă rog la Dumnezeu să mă ia pe mine mai întâi. Singurătatea e cumplită la bătrânețe. Era frumos și deștept, acum e doar deștept, frumusețea nu prea, dar nici eu nu mai sunt ca în tinerețe”, a povestit Monica Tatoiu, la “Star Matinal de Weekend”.


    Monica Tatoiu, în fața altarului după 30 de ani de la nuntăFoto Antena Stars
Monica Tatoiu, în fața altarului după 30 de ani de la nuntăFoto Antena Stars

Vedeta a purtat o rochie din anul 1960 la marele eveniment, iar vestimentația respectivă a fost achiziționată dintr-un magazin din Manhattan. ”Ce port astăzi este o rochie de 1960, dintr-un magazin care vinde produse dăruite de doamne din înalta societate din Manhattan!”, a mai declarat ea.

FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
FotoJet (1) jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg