Monica Tatoiu și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la 30 de ani de la nuntă. Ce a declarat afacerista

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu și-a reînnoit jurămintele cu soțul ei

Monica Tatoiu și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la 30 de ani de la nuntă, sâmbătă, 16 iunie. Cei doi au mers în fața preotului care i-a cununat și acum 30 de ani și au fost plini de emoție.

Cu o seară înainte, Monica Tatoiu a publicat o imagine de la petrecerea «burlăcițelor» unde au consumat diverse băuturi alcoolice. Afacerista a mărturisit că după slujba care s-a petrecut la biserică, va urma o petrecere unde vor fi așteptați mai multe de 150 de persoane care să se bucure alături de ei la frumosul eveniment. 

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu și-a organizat și o petrecere a burlăcițelor înainte de marele evenimentFoto Facebook

“Acum 30 de ani am strâns bani și am avut prima căsătorie, făcută de preotul care mi-a spus multe lucruri am venit să îi mulțumim ca ne-a dat înțelepciunea care trebuie să însoțească un bărbat și o femeie. Sunt emoții mari, normal. Nu știu cum va fi peste cinci ani când trebuie să ne întâlnim la fel de sănătoși. Dumnezeul este acolo, te vede în fiecare secundă și dacă ai o relație de respect nu le lasă. Când am avut probleme mari, întodeauna am zis mulțumesc că mi-a dat atât cât pot duce. În primii 20 de ani ne-am certat, după am început să mergem la biserică să mulțumim pentru ce avem. Primii 20 de ani au fost înfiorători. Eu îmi doresc să mă plec înaintea soțului meu că n-aș putea să trăiesc fără el. Mă rog la Dumnezeu să mă ia pe mine mai întâi. Singurătatea e cumplită la bătrânețe. Era frumos și deștept, acum e doar deștept, frumusețea nu prea, dar nici eu nu mai sunt ca în tinerețe”, a povestit Monica Tatoiu, la “Star Matinal de Weekend”.

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu, în fața altarului după 30 de ani de la nuntăFoto Antena Stars

Vedeta a purtat o rochie din anul 1960 la marele eveniment, iar vestimentația respectivă a fost achiziționată dintr-un magazin din Manhattan. ”Ce port astăzi este o rochie de 1960, dintr-un magazin care vinde produse dăruite de doamne din înalta societate din Manhattan!”, a mai declarat ea.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
teambuilding JPG
Becali
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda