Motivul incredibil pentru care nu se mărită Lora cu Ionuţ Ghenu

Ultima actualizare:

    Lora şi Ionuţ Ghenu sunt non-stop împreunăfoto: arhiva personală
Lora şi Ionuţ Ghenu sunt non-stop împreunăfoto: arhiva personală

Relaţia Lorei cu impresarul ei, Ionuţ Ghenu, a fost şi continuă să fie un subiect fierbinte, mai ales că s-a vorbit despre faptul că solista s-ar fi cuplat cu iubitul celei mai bune prietene. Nici acum nu a scăpat de întrebările care duc subiectul discuţiei în jurul Doiniţei Oancea, dar pare că a căpătat o oarecare "imunitate" la cei care o acuză că i-a furat bărbatul actriţei. Deşi a divorţat de doi ani, blonda nu s-a recăsătorit, dar nici nu va mai rămâne mult timp fără verighetă pe deget!

Lora şi Ionuţ Ghenu pun la punct detaliile nunţii pe care o aşteaptă toată lumea. Artista a declarat însă că munceşte foarte mult şi are concerte pe bandă rulantă şi nu a mai găsit niciun restaurant disponibil. Chiar dacă cei doi formează un cuplu de aproape doi ani şi au trecut peste toate comentariile răutăcioase, solista a mărturisit că nu îşi mai aminteşte când a avut ultima discuţie personală cu iubitul ei. "E bine că îl văd aici şi el pe mine. Nu prea mai am viaţă personală. Noi trebuie să ne trăim iubirea, atât cât va da Dumnezeu. Nimeni nu ştie prin ce am trecut noi. Nu vreau nimic fancy, ci ceva intim şi discret. Vreau să merg la biserică, pentru că nu m-am căsătorit în biserică", a spus cântăreaţa care îşi planifică nu doar nunta, ci şi rolul de mămică. Blonda vrea un copil cu impresarul cu care petrece non-stop. 

"Eu m-am gândit la ceva tradiţional...cortul în spatele blocului, pentru că tot nu am găsit un local. O să se întâmple, dar va fi totul secret. Toată lumea o să afle după", a spus şi Ionuţ Ghenu, iubitul artistei.   

Lora a fost căsătorită doi ani cu Dan badea de care a divorţat în toamna lui 2014. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net