Mutare-bombă! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, iarăşi împreună prin contract - EXCLUSIV


    Bianca Drăgușanu și Victor Slav au  divorțat acum șase luni, dar vor forma un  cuplu într-o nouă emisiune de la Antena 1
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat acum șase luni, dar vor forma un cuplu într-o nouă emisiune de la Antena 1

Despărţiţi, dar împreună. Asta pare să fie soarta celui mai mediatizat cuplu: Bianca Drăguşanu – Victor Slav. Cei doi au divorţat acum aproape jumătate de an, dar se înţeleg mai bine ca niciodată. În plus, se pare că, din toamnă, vor fi colegi în acelaşi platou, într-o nouă emisiune de la Antena 1.

S-au cuplat la o ediţie specială de Revelion pentru emisiunea „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, în decembrie 2012. S-au căsătorit în toamna lui 2013 şi au avut un mariaj plin de suişuri şi coborâşuri, până în martie 2014.

Însă Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (34 de ani) au rămas prieteni foarte buni şi, după divorţ, au continuat colaborările pentru diverse proiecte, din care au scos foarte mulţi bani.

După plecarea lui Victor Slav de la postul din Pache Protopopescu, fostul prezentator de la Meteo a primit mai multe oferte de la concurenţă, cu alte cuvinte, de la Antena 1. Conform unor surse din interiorul postului tv din Băneasa, fermecătorul fost model va avea mai multe proiecte aici, unul dintre acestea fiind o nouă emisiune de divertisment.

Apropiaţii lui Slav au povestit, pentru Click!, că ar fi vorba despre noul sezon din „Burlacul”, show care se va produce, cel mai probabil, în toamnă. Mai mult, Victor şi Bianca Drăguşanu ar fi în negocieri pentru show-ul „Dancing with the Stars”, însă, în acest moment, nu se ştie sigur care ar fi rolurile lor acolo.Dar surprizele nu se opresc aici. Boşii de la Antena 1 mai au în vedere un alt proiect, ai cărui amfitrioni vor putea fi tot Bianca şi Victor. Sursele Click! spun că cei doi vor fi plătiţi diferit, pentru că Bianca ar fi fost “momită” cu 20.000 de euro, pe când fostul ei soţ va primi numai jumătate din această sumă.

Andreea Mantea ia 50.000 de euro de la Antena 1

Impresionaţi de nurii ei, dar şi de performanţele obținute cu emisiunea „Burlăciţa”, unde Andreea Mantea și-a făcut debutul, în vară, la Antena 1, conducerea postului i-a mai dat pe mână încă două emisiuni de divertisment. Astfel, focoasa brunetă va reveni pe sticlă cu două formate noi. Până atunci, Andreea a preferat să renunțe la vacanța de vară, pentru a prezenta toată luna august emisiunea „Petrecerea burlăciţelor”, la postul Antena Stars. Bruneta a fost dorită şi la „Dancing with the stars” de la Antena 1 (un alt format în pregătire) în rol de concurentă, însă, întrucât proiectele din toamnă nu-i vor mai lăsa loc și pentru altceva, aceasta s-a văzut nevoită să refuze această provocare. Andreea Mantea e plătită pentru toate proiectele tv de la Antena 1 cu un pachet de 50.000 de euro, care include: rolul de “Burlăciţă”, cele două emisiuni de divertisment din toamnă, apoi participarea la „Poftiţi pe la noi” şi emisiunea pe care o prezintă acum la Antena Stars.

Andreea va  avea două  emisiuni  din toamnă
Andreea va avea două emisiuni din toamnă

A rămas însărcinată cu Slav?

Bianca Drăgușanu n-a ascuns până acum faptul că și-ar dori să devină mamă. Zvonurile că vedete ar fi însărcinată cu Victor Slav au căpătat contur, tot mai mult, în ultimele zile. Ana Radu, prietena Biancăi, a spus că abia așteaptă să-i realizeze rochia de botez, tot ea fiind cea care i-a făcut costumația de mireasă. Faptul că Bianca și Victor par să se înțeleagă mai bine de când au divorțat alimentează zvonurile că Bianca ar fi însărcinată. Mai toate gesturile ei din ultima perioadă indică acest lucru. Recent, Bianca a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care ține mâna pe burtica unei prietene, care va deveni în curând mămică.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub andrele png
cub lensa animat gif
andreea marin
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg