Necazurile se țin lanț în familia Clejanilor! Margherita a fost condamnată penal

Margherita de la Clejani a primit o veste proastă din partea instanței de judecată. Faptul că a condus sub influența substanțelor interzise și a provocat un accident în Capitală, în urmă cu doi ani, nu a rămas nepedepsit. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță va plăti scump pentru fapta sa și o vreme bună va fi pieton! 

Necazurile par să se țină lanț în familia Clejanilor
Necazurile par să se țină lanț în familia Clejanilor

În urmă cu doi ani, Margherita de la Clejani era protagonista unui episod mai puțin plăcut. Aflată sub influența unui cocktail periculos de substanțe interzise, Margherita a provocat un accident în Capitală. A urmat un adevărat scandal mediatic, iar fiica cea mare a Vioricăi și lui Ioniță de la Clejani s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor.

Citește și: Cinci scandaluri uriașe cu Margherita de la Clejani 

Iată că la doi ani de la eveniment, repercursiunile faptelor sale au ajuns-o din urmă. Se pare că instanța a condamnat-o definitiv, iar pedeapsa pe care a primit-o nu este deloc una de neglijat. Artista este nevoită să plătească o amendă penală care se ridică la suma de 40.000 de lei.

În plus, ea va rămâne timp de trei ani fără carnet, așadar are tot timpul să se reobișnuiască cu mersul pe jos și transportul în comun. Dacă Margherita nu va plăti amenda penală, atunci ea riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru 200 de zile, se arată în decizia instanței, conform Fanatik.ro. 

Deși Margherita a negat la vremea aceea că ar fi consumat droguri, analizele de la Institutul de Medicină Legală au arătat cu totul altceva. Nu doar că fiica Vioricăi consumase droguri, ci luase un cocktail foarte periculos, care ar fi putut să îi pună în pericol sănătatea și viața. Conform medicilor, Margherita se afla sub influența cocainei, a metadonei, opiului și marijuanei în momentul în care a produs accidentul. 

Vezi și: Dramă în familia Clejanilor! Fulgy a fost condamnat la închisoare 

Fulgy este certat cu legea. Droguri, agresiune, tâlhărie

Nici mezinul familiei nu pare să se înțeleagă prea bine cu legea și cu reglementările acesteia. Fulgy a consumat, la rândul său substanțe interzise, a fost internat la o clinică de dezintoxicare din Spania.

Cea mai nouă isparavă a sa? În luna aprilie, Fulgy a fost găsit vinovat pentru tâlhărie și condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. În plus, el trebuie să plătească daune de 10.000 de lei persoanei care l-a reclamat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net