Nici vegetarian nu e bine să fii. Uite ce a păţit o cântăreaţă!


    Miryam este vegetariană de opt ani
Miryam este vegetariană de opt ani

Cântăreaţa de origini siriene Miryam se confruntă în această perioadă cu serioase probleme de sănătate. Faptul că de opt ani este vegetariană nu i-a prins foarte bine, ba chiar s-a întors împotriva ei.

Totul a început în urmă cu mai mulţi ani, când a revenit în România după ce o perioadă a locuit în America. „Am venit de acolo cu 10 kg în plus. De atunci, am renunţat la carne, am devenit vegetariană şi am slăbit vizibil. Posibil să fi forţat puţin organismul”, povesteşte artista.

Recent, alimentaţia fără proteine, agitaţia concertelor şi stresul au început să-i facă probleme lui Miryam. „M-am simţit foarte rău în ultima perioadă şi, când ajung acasă de la spectacole, prefer să stau mai mult în pat. Am ameţeli şi văd negru în faţa ochilor. Mi s-a întâmplat să ameţesc şi pe scenă, dar am avut noroc cu dansatoarele, că m-am sprijinit de ele şi nu prea s-a observat în public. Mi-am făcut toate analizele şi am o anemie puternică prin deficit de vitamina B12. Ar trebui să fiu mai atentă la alimentaţie. Deocamdată medicul meu mi-a prescris un tratament pe care îl urmez cu stricteţe”, spune Miryam. Dar, cu toate acestea, la regimul vegetarian nu renunţă. Şi nici la scenă. Este sigură pe ea că, dacă i se mai face rău în timpul cântărilor, ştie cum să se comporte astfel încât nimeni să nu se prindă.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg