Nicole Cherry se pregătește de nuntă. Poza care i-a trădat planurile

Ultima actualizare:

    Cu Florin Popa,  viitorul soț
Cu Florin Popa, viitorul soț

După ce s-a despărțit de fostul iubit, care a înșelat-o, solista Nicole Cherry (21 de ani) nu și-a plâns prea mult de milă. Din contră, destinul i-a surâs superbei artiste și i l-a scos în cale pe Florin Popa.

Un tânăr chipeș, mai mare decât ea cu opt ani, și cu gânduri serioase. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, s-au mutat împreună și deja vorbesc despre nuntă. Zilele trecute, Nicole Cherry sau "Cireșica", așa cum este alintată în breaslă, a postat o fotografie pe Instagram cu verighete din aur alb, cu diamante. A fost întrebată de către fani dacă a zis "DA", însă simpatica solistă a păstrat tăcerea, pentru a mări suspansul. Surse din preajma vedetei spun că cei doi plănuiesc o nuntă frumoasă anul viitor, mai ales că au primit binecuvântarea părinților. După cum se știe, tatăl ei a însoțit-o peste tot, de la debutul ei muzical, fiind un real protector, așa că și cuvântul lui a contat enorm.

Nicole Cherry a pus pe Instagram o poză cu verighete de lux
Nicole Cherry a pus pe Instagram o poză cu verighete de lux

Nicole şi-a cunoscut şi viitorii socri. Mai mult, şi Florin a intrat în graţiile părinţilor lui Nicole Cherry. "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", ne-a mai spus Nicole.Nicole Cherry şi-a revenit miraculos după decepţia amoroasă suferită în aprilie 2018. Fostul ei iubit, Teo Mihăescu, a înşelat-o atunci cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, Diana, fiica unui milionar libanez.

Citește și:

Nicole Cherry s-a transformat într-o adevărată bombă-sexy! Orele petrecute la sală dau roade

Ce spune Nicole Cherry despre noul iubit. Este afacerist și mai mare cu 8 ani decât ea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net