Nicole Cherry se pregătește de nuntă. Poza care i-a trădat planurile

image
Cu Florin Popa, viitorul soț

După ce s-a despărțit de fostul iubit, care a înșelat-o, solista Nicole Cherry (21 de ani) nu și-a plâns prea mult de milă. Din contră, destinul i-a surâs superbei artiste și i l-a scos în cale pe Florin Popa.

Un tânăr chipeș, mai mare decât ea cu opt ani, și cu gânduri serioase. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, s-au mutat împreună și deja vorbesc despre nuntă. Zilele trecute, Nicole Cherry sau "Cireșica", așa cum este alintată în breaslă, a postat o fotografie pe Instagram cu verighete din aur alb, cu diamante. A fost întrebată de către fani dacă a zis "DA", însă simpatica solistă a păstrat tăcerea, pentru a mări suspansul. Surse din preajma vedetei spun că cei doi plănuiesc o nuntă frumoasă anul viitor, mai ales că au primit binecuvântarea părinților. După cum se știe, tatăl ei a însoțit-o peste tot, de la debutul ei muzical, fiind un real protector, așa că și cuvântul lui a contat enorm.

image
Nicole Cherry a pus pe Instagram o poză cu verighete de lux

Nicole şi-a cunoscut şi viitorii socri. Mai mult, şi Florin a intrat în graţiile părinţilor lui Nicole Cherry. "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", ne-a mai spus Nicole.Nicole Cherry şi-a revenit miraculos după decepţia amoroasă suferită în aprilie 2018. Fostul ei iubit, Teo Mihăescu, a înşelat-o atunci cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, Diana, fiica unui milionar libanez.

Citește și:

Nicole Cherry s-a transformat într-o adevărată bombă-sexy! Orele petrecute la sală dau roade

Ce spune Nicole Cherry despre noul iubit. Este afacerist și mai mare cu 8 ani decât ea

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Ministrul Apărării Vasile Dîncu la Chişinău FOTO Facebook
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png