Nu-s perfecte, au defecte, dar fug de bisturiu!

simeon stalpnicul png
Lidia Buble, iubita lui Răzvan Simion, este autoironică şi îşi iubeşte nasul mare. Nici nu vrea să audă de operaţie

Sunt o raritate vedetele din showbizul autohton care au rămas neatinse de bisturiul medicului estetician! În timp ce unele preferă ”plasticul”, iată că Lidia Buble, Corina Bud, Alexandra Stan şi Claudia Pătrăşcanu au rămas “virgine” în acest domeniu şi sunt adeptele naturalului. Ele se iubesc chiar dacă au sânii mici ori nasul mare.

Imaginea şi talentul fac casă bună împreună. Solistele noastre ştiu să se aranjeze şi arată bine, iar dacă nu se descurcă ele singure, cu haine şi cosmetice, apelează la stilişti sau la medici esteticieni pentru corectarea unor imperfecţiuni fizice. Majoritatea au silicoane, buze mărite sau năsucuri sculptate, însă iată că există şi excepţii.

O vedetă care se simte extrem de bine în pielea ei este Lidia Buble. Cântăreaţa de 24 de ani are un trup foarte bine proporţionat, forme armonioase, însă nasul îi iese mai mult în evidenţă. Deşi unii au fost critici şi i-au atras atenţia în privinţa profilului proeminent, iată că Lidia nu i-a băgat în seamă. Ba, mai mult, a făcut glumiţe, semn că se simte bine în pielea ei, iar acest detaliu este un semn al personalităţii sale, ca şi în cazul cântăreţei Barbra Streisand.

“Am fost contactată de numeroase clinici pentru a-mi opera nasul. Aşa cum le-am transmis şi lor, vă spun tuturor că nu voi face niciodată operaţie la nas. Eu aşa sunt înzestrată de la Bunul Dumnezeu, iar cu nasul ăsta mare reuşesc oricând şi oriunde. Viaţa este frumoasă şi aşa! Îmi iubesc nasul, are personalitatea lui, mă reprezintă în totalitate”, ne declara Lidia Buble, iubita lui Răzvan Simion, “matinalul” de la “Neatza” (Antena 1).

O altă cântăreaţă care este împotriva operaţiilor estetice este Corina Bud.

simeon stalpnicul png
Corina Bud are sânii mici, mici, dar nici nu poartă sutiene cu push-up, nici nu visează la silicoane

Are 38 de ani, un băieţel de aproape 10 ani, însă nu a fost niciodată complexată de faptul că are sânii foarte mici. Ba chiar şi-i arată în fiecare videoclip, la fiecare concert şi îi pune în evidenţă cu tot felul de accesorii: ciucuri, sutiene minuscule, capace de sfârcuri. ”Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa”, a spus Corina.  

simeon stalpnicul png
Alexandra Stan are nasul borcănat, însă are succes şi fără să-şi fi făcut rinoplastie

Şi Alexandra Stan (28 de ani) se mândreşte cu sânii ei mici şi obraznici, dar şi cu nasul proeminent, care este mai degrabă lat decât lung. O rinoplastie costă 3.000 de euro, aşa că banii nu ar fi o problemă pentru ea, însă preferă să se păstreze aşa cum a lăsat-o Mama Natură, fără să apeleze la artificii estetice.

simeon stalpnicul png
Roxana Vancea rr fi putut să-şi facă o intervenţie chirurgicală de ridicare a sânilor, însă preferă să rămână naturală

La cei 27 de ani, Roxana Vancea arată foarte bine, mănâncă sport pe pâine, are trupul tonifiat, dar bustul cam lăsat. Acesta e, din păcate, preţul pe care îl plătesc femeile cu sâni mari şi care nu pot sfida gravitaţia. Totuşi, în cea mai mare parte a timpului, Roxana poartă bustierele de fitness, care maschează sânii lăsaţi.

simeon stalpnicul png
Claudia Pătrăşcanu nu are o talie de viespe, dar nici nu apelează la liposucţie

Şi Claudia Pătrăşcanu (39 de ani) este adepta naturalului, chiar şi după două naşteri. Frumoasa cântăreaţă are doi băieţi, unul în vârstă de trei anişori, altul, de un anişor, iar sarcinile au lăsat urme în jurul abdomenului, mai precis, i-au furat talia. Ca şi metodă de modelare a taliei, ar fi liposucţia, însă Claudia-Sexxy se fereşte de bisturiu şi de anestezii. Iată că se poate trăi frumos şi armonios şi fără operaţii, iar aprecierea se câştigă şi fără silicoane. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
visarion alexa
prodan (2) jpg
woman 4214744 1920 jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
tifetz avion blue air jpeg
drapel steah sua america rusia foto shutterstock
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg