O cunoscută prezentatoare şi soţul ei divorţează!

Ultima actualizare:
Oana şi soţul ei au ajuns la partaj
Oana şi soţul ei au ajuns la partaj

Oana Cuzino (43 de ani) este măritată de 12 ani cu omul de afaceri Yoav Stern, cu 20 de ani mai bătrân decât ea. Soţii au împreună şi o fetiţă, Naomi. Cei doi păreau un cuplu perfect, dar iată că lucrurile nu stau aşa: Oana a depus în august actele de divorţ, iar Yoav actele de partaj.

Oana Cuzino a confirmat, prin intermediul PR-ului, că ea şi soţul ei au divorţat. 

“Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi.  Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul in altul.

Mai mult decat orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forţa înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine.

Vă mulţumesc pentru că ne respectaţi viaţa şi intimitatea”, a fost mesajul Oanei.

Conform portalului Judecătoriei Buftea, Oana şi soţul ei sunt în proces de divorţ din august. Cea care a depus actele de divorţ a fost chiar prezentatoarea TV, care a înaintat cererea în august, în mare secret


    Oana a depus prima actele de divorţ, în augustCaptură portal.just.ro
Oana a depus prima actele de divorţ, în augustCaptură portal.just.ro

La începutul lui septembrie, omul de afaceri a depus şi el actele de partaj, conform Judecătoriei Sectorului 1. Pe site-ul instituţiei, Yoav Shtren apare ca "reclamant", iar vedeta ca "pârât" într-un dosar, depus pe 2.09.2014 şi al cărui obiect este "partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial indisponibilizare bunuri imobile, conform articolului 316 din Codul Civil".

Oana a depus prima actele de divorţ, în august
Oana a depus prima actele de divorţ, în august

Omul de afaceri Yoav Shtern este un personaj discret, care este cunoscut însă pentru pasiunea pentru maşini scumpe. El are în garajul său o colecţie impresionantă, iar printre automobilele de lux se află un McLaren, un Porsche Cayenne Turbo şi un Rolls-Royce Corniche.

Oana Cuzino a mai fost căsătorită cu Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu. Din nefericire, acesta s-a sinucis în 2009, la 39 de ani, după ce a accidentat mortal un bărbat pe o trecere de pietoni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net