O prezentatoare Pro Tv, gravidă cu al doilea copil!


    Prezentatoarea şi-a "ascuns" bine burtica de gravidă sub pupitrufoto: arhiva personală
Prezentatoarea şi-a "ascuns" bine burtica de gravidă sub pupitrufoto: arhiva personală

Surpriză de proporţii în echipa Pro Tv! O cunoscută prezentatoare va deveni curând mămică pentru a doua oară. Discretă cu viaţa personală, ştirista a născut în urmă cu aproape doi ani un băieţel pe care l-a botezat Mathias, iar acum este din nou gravidă şi urmează să aducă pe lume o fetiţă.

Ca şi la prima sarcină, ştirista a preferat să împartă marea veste doar cu apropiaţii, însă în urmă cu o săptămână pentru că momentul naşterii se apropie, Lavinia Petrea (28 de ani), căci despre ea este vorba, fiind însărcinată în şase luni, a publicat o imagine cu burtica de gravidă pe reţeaua de socializare.

ca şi la prima sarcină, Lavinia Petrea şi-a anunţat prietenii că este gravidă tot pe reţeaua de socializare
ca şi la prima sarcină, Lavinia Petrea şi-a anunţat prietenii că este gravidă tot pe reţeaua de socializare

"O aşteptăm cu drag pe Klara", este mesajul, care însoţeşte imaginea emoţionantă cu blondina în timp ce îşi mângâie burtica la malul mării. Prezentatoarea de la matinalul Ştirilor Pro Tv este foarte activă şi continuă să se trezească cu noaptea-n cap pentru a fi prezentă la pupitru alături de colegul ei Mihai Dedu, dar recunoaşte că sarcinile nu le poate compara. “Sunt în luna a şasea de sarcină. De această dată nu pot să spun că nu m-am simţit perfect, dar nici probleme majoare nu am avut. Am nevoie de mai multă odihnă, dar în acelaşi timp, Mathias are nevoie de atenţia mea, chiar dacă este foarte iubit şi răsfăţat de toţi cei patru bunici. Nici acum nu am avut pofte deosebite, însă pot spune că această sarcină este foarte diferită de prima”, a mărturisit Lavinia pentru Revista Tv Mania, pe a cărei copertă a apărut. 

Lavinia mai are un băieţel care în noiembrie va împlini doi ani

În urmă cu doi ani, blondina a născut un băieţel şi povestea fericită că nimic nu se compară cu senzaţia de a-şi strânge copilul în braţe.  

"Am născut un băieţel sănătos şi dulce care m-a topit din prima clipă. Îl cheamă Mathias, un nume propus de mine, dar cumva ales chiar de el. Mă tot gândeam ce nume să-i aleg şi nu eram hotărâtă, dar după ce am spus că mi-ar plăcea Mathias şi am aflat că aşa se numea bunicul tatălui lui, am fost sigură că Mathias trebuie să fie numele băieţelului nostru. Este cuminte, l-aş ţine numai în braţe şi l-aş pupa încontinuu. Încerc totuşi să o fac cu măsură, pentru că nu vreau să fie prea răsfăţat sau dependent de mine. Şi eu şi soţul meu suntem foarte fericiţi şi amândoi am trăit în ultimele 48 de ore emoţii unice, care nu se compară cu nimic din ce am trăit până acum”, spunea ştirista. 

Lavinia a devenit mămică pentru prima dată în  toamna lui 2014
Lavinia a devenit mămică pentru prima dată în toamna lui 2014

După naştere, vedeta nu a stat prea mult acasă, ci la patru luni  şi jumătate de la venirea pe lume a băieţelului ei a revenit pe micul ecran. "Îmi doream să mă refac repede după naștere și să mă pot întoarce la serviciu, ținând cont de faptul că în ultimii 13 ani nu am stat niciodată mai mult de două săptămâni pe an departe de redacție, iar programul pe care îl am acum mi se potrivește de minune chiar dacă mă trezesc foarte devreme. Plec de acasă când băiețelul meu încă doarme și ajung la scurt timp după ce el s-a trezit! În plus primesc mult ajutor din partea mamei și soțului meu", declara Lavinia Petrea, despre întoarcerea la pupitrul știrilor.

Lavinia Petrea face echipă cu Mihai Dedu la pupitrul ştirilor matinale
Lavinia Petrea face echipă cu Mihai Dedu la pupitrul ştirilor matinale

Curând însă, Lavinia va intra din nou în concediu de materiniate pentru a se ocupa de fetiţa pe care urmează să o aducă pe lume. 

Ştirista îşi păstrează soţul "la secret" 

Lavinia Petrea a uimit pe toată lumea când a anunţat că este însărcinată, în urmă cu doi ani. Atunci blondina venea după o despărţire de colegul ei paul Anghelescu cu care avusese o relaţie de trei ani. Gazda jurnalului de ştiri matinal nu a făcut ănsă declaraţii despre bărbatul alături de care şi-a întemeiat o familie, pe motiv că nu este persoană publică.

Lavinia nu vorbeşte prea mult despre bărbatul care o face fericită şi nici nu vrea să-i dezvăluie identitatea
Lavinia nu vorbeşte prea mult despre bărbatul care o face fericită şi nici nu vrea să-i dezvăluie identitatea

Apropiaţii ei vorbesc că tatăl copiilor blondei este procuror şi a cucerit-o iremediabil pe vedetă.

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
FotoJet (11) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png