Oana Cuzino a pierdut în tribunal prima luptă cu fostul soț

Ultima actualizare:

    Oana Cuzino și Yoav Stern au fost căsătoriți 12 aniFoto: arhivă Click!
Oana Cuzino și Yoav Stern au fost căsătoriți 12 aniFoto: arhivă Click!

Oana Cuzino (45 de ani) se luptă de doi ani prin tribunale cu fostul său soț pentru custodia deplină a fiicei sale. Cu toate acestea, milionarul Yoav Stern a câștigat prima luptă și a primit anumite drepturi din partea instanței din București.

Oana și Yoav au fost căsătoriți 12 ani și au împreună o fetiță, pe Naomi, în vârstă de 13 ani. Tocmai Naomi este mărul discordiei dintre cei doi foști soți, fiecare dorindu-și timp cu micuța. Joi, 7 iulie, judecătorii Tribunalului Ilfov au admis cererea medicului israelian, în care acesta solicită ca minora să locuiască, în timpul anului școlar, jumătate din timp, cu tatăl său, anunță Antena Stars. Vedeta tv trebuie să o împartă pe Naomi cu israelianul de care a fost legată timp de 12 ani, astfel că fata trebuie să stea o saptămână cu mama și una cu tatăl, conform deciziei magistraților.

Ieșită de la proces, vedeta de televiziune nu a vrut să răspundă întrebărilor puse de reporterii care o așteptau. Singurul lucru pe care l-a spus este că nu comentează subiectul. Oana este la prima pierdere în fața lui Yoav Ster, de la care a primit, în urma partajului un teren cu o valoare de 8 milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net