Oana Lis, mărturisiri incredibile: «Mâncam de pe jos!»

Ultima actualizare:

    Oana Lis
Oana Lis

Oana Lis a șocat din nou printr-o serie de declarații extrem de sincere. Vedeta a ajuns să fie nevoită să urmeze un regim alimentar strict, după ce a făcut o reacție alergică violentă la ciocolata de casă.

I s-a umflat fața, iar chipul i s-a umplut de bube. A zăcut în pat câteva zile, și chiar a ajuns să delireze, așa cum ea însăși a povestiti, marți seară (4 aprilie), la emisiunea Wowbiz. În cele din urmă, Oana s-a dus la spital unde i s-a dat tratament și i-a fost recomandat să țină un regim fără sare, doar cu produse bio.

Oana Lis a povestit că a mâncat ciolocată de casă cumpărată de la un magazin, iar apoi a avut stări de rău. Reacția alergică a fost complet neașteptată pentru vedetă, care a mărturisit, cu sinceritate, că înainte de acest episod obișnuia să fie foarte neglijentă cu alimentele pe care le consuma.

„Eu mâncam de pe jos, nu mă spălam pe mâini”, a relatat soția lui Viorel Lis, încercând să accentueze faptul că avea o imunitate foarte puternică care îi permitea să mănânce orice.

Acum, Oana respectă regimul dat de doctor și mănâncă numai ceea ce îi gătesc prietenele ei, care folosesc numai ingrediente naturale și care îi sunt permise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net