Oana Radu, brutal de sinceră după moartea iubitului: «E prima oară în viaţa mea când sunt fericită!»

1 februarie 2020
article img
Oana Radu este mai slabă cu 30 de kilogrameFoto: arhivă personală

Oana Radu şi-a asumat noua relaţie, cu iubitul antrenor şi a primit multe comentarii negative. Cântăreaţa şi-a revenit rapid după pierderea suferită şi chiar a reuşit să treacă şi printr-o schimbare fizică uluitoare. A slăbit 30 de kilograme în 50 de zile, ajutată de Cătălin, antrenorul cu care se iubeşte.

Toama trecută, Oana Radu a trecut prin momente critice atunci când iubitul ei din perioada respectivă, Alin, a încetat din viață după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov. Artista făcea atunci apeluri disperate către oricine putea dona sânge pentru a-l ajuta pe partenerul său. Din păcate, tânărul a pierdut lupta pentru viaţă. La finele lunii noiembrie, Oana Radu s-a apropiat de antrenorul ei, care a ajutat-o şi în trecut să slăbească, iar de curând cei doi au recunoscut că formează un cuplu. Invitată la o emisiune tv, artista a povestit cum a început să se îngraşe după ce se reinventase şi a dat detalii despre noua ei relaţie amoroasă care o împlineşte.     

"Problemele mele cu greutatea au pornit dintr-o nefericire. Aveam un soi de anxietate, panică multă, stres. Îmi creşteam nivelul de serotonină cu mâncare. La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Nu voiam să intru în altă relaţie, chiar mă rugam şi spuneam  «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!» E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul", a mărturisit Oana Radu.

Oana Radu a slăbit 30 de kg în 50 de zile

După moartea fostului iubit, Oana Radu ajunsese la 104 kilograme. Acum acul cântarului îi arată 70 de kilograme. "Sunt surpinsă şi eu. Eu şi Cătălin avem o dietă pe care oamenii, o cer şi o urmează. Mă motivează asta. Eu am slăbit 30 kg în 50 de zile, dar oamenii slăbesc diferit. 

Am slăbit şi în 2013, când tot Cătălin m-a motivat. Atunci am ajuns la 56 de kilograme. Acum o să rămân la 60 de kilograme", a mai spus Oana Radu la Antena Stars. 

La începutul anului, solista s-a afișat cu nou ei iubit pe rețelele sociale, îndrăzneala ei fiind aspru taxată de fani. Aceştia au acuzat-o că a mințit atunci când nu a dorit să dezvăluie că are deja un nou partener și i-au reproșat că e cam devreme să își refacă viața, având în vedere că fostul ei iubit a murit doar în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi:

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile, după moartea iubitului

VIDEO Oana Radu își plânge durerea în versuri! Ce melodie i-a dedicat iubitului mort