Oana Roman mai face o nuntă! Detaliile evenimentului neaşteptat

Ultima actualizare:

    Oana şi Marius s-au căsătorit în vara lui 2014 când au făcut şi botezul foto: Click!
Oana şi Marius s-au căsătorit în vara lui 2014 când au făcut şi botezul foto: Click!

La aproape trei ani de la cununia civilă, Oana Roman "se mărită" din nou! Vedeta și Marius Elisei vor ajunge în fața altarului pentru a-și reînnoi jurămintele. Mezina familiei Roman a fost cea care a venit cu ideea organizării unui astfel de eveniment.

S-au inversat rolurile! Oana Roman l-a cerut pe Marius Elisei de bărbat, iar el a acceptat imediat. De fapt, cei doi s-au jucat cu cuvintele, căci nu vor merge la biserică pentru a se căsători din nou, ci pentru a mulţumi pentru slujbă pentru ceea ce au împreună.  

”Am simțit nevoia să mergem să mulțumim, pentru că, practic, despre asta este vorba: o slujbă de mulțumire. Şi la biserică şi la petrecere eu şi Isabela, care va fi domnişoară de onoare, vom avea două ţinute diferirte. Una la prânu şi alta seara. Nu am scris jurăminte, dar eu am în cap un mic discurs pe care să-l spun seara la petrecere. Voi păstra aceste scaune albe, dar vor schimba panglica de la şerveţele, ca să se asorteze cu rochia mea, iar în loc de şfeşnic va fi un aranjament floral, aceleaşi flori care se vor regăsi pe ţinuta mea", a explicat Oana Roman la Antena Stars.   

Decizia vine după o perioadă în care mariajul lor nu a mers prea bine, ba chiar au fost la un pas de divorţ. 

Oana şi Marius vor al doilea copil

Chiar dacă mai au acasă o fetiţă, de doi ani, cei doi se gândesc serios să-i facă Isabelei un frăţior sau o surioară. 

"Urmează nişte tratamente şi vom vedea rezultatele lor, dacă ni se va mai permite să mai facem un copil. Oana trebuie să mai treacă printr-o operaţie. Dacă nu o să avem acordul, o să găsim o soluţie!", a spus Marius Elisei atunci când a fost întrebat dacă vrea să-şi mărească familia alături de vedetă. 

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png