Oana Roman vrea să rămână însărcinată anul acesta

CLIIMA20091210 0122 1 jpeg
Oana Roman

Deşi nu are iubit, Oana Roman este hotărâtă, la cei 34 de ani, să rămână însărcinată, chiar şi anul acesta. O încurajează sprijinul mamei sale, iar lipsa unui tată din viaţa copilului nu reprezintă un motiv să-şi răpească bucuria de a deveni mamă.

"Cine ştie, poate chiar anul ăsta se va întâmpla. Sunt foarte hotărâtă.  Mama mi-a spus că un an, doi, mă ajută să-l cresc. Am trecut peste atâtea în viaţa mea, încât sunt pregătită pentru orice. Aş putea chiar să cresc şi singură un copil", a declarat Oana în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos".

Vedeta a mai declarat că "niciodată nu a arătat mai bine", în contextul în care a acceptat propunerea de a realiza un pictorial pentru revista Event Bazar.

După publicarea pozelor, au existat voci care au criticat pozele pe motiv că sunt photoshopate. Oana însă, a infirmat că fotografiile ar fi fost modificate.

"Aş vrea să le mulţumesc în primul rând fotografilor care au făcut nişte poze senzaţionale şi m-au ajutat foarte mult în acest pictorial. Este prima copertă pe care o fac. Nu este un pictorial Photoshopat. Eu am văzut prima variantă cu pozele brute şi nu e aproape nicio diferenţă. Se lucrează la culori, evident", a explicat Oana Roman.

simeon stalpnicul png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
sistem rachete nasams Foto EPA EFE
Casa Tomada de Rafael Gomezbarros la Rijksmuseum în Amsterdam EPA EFE
image
image
image
image
cub botez tort png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg