Oana Zăvoranu aruncă bomba! Pepe nu are unul, ci trei copii din flori!

Oana Zăvoraru
Oana Zăvoraru

Are interzis la poligraf, dar strânge probe solide împotriva lui Pepe! Oana Zăvoranu nu se va mai supune testului cu detectorul de minciuni din cauza medicamentelor la care nu poate să renunţe, însă are informaţii bombă. Bruneta susţine că fostul ei soţ a înşelat-o cu mai multe femei în timpul căsniciei, iar aventurile lui au ajuns la urechile ei.

Oana Zăvoranu nu este singura care a înşelat în mariajul pe care l-a avut cu latino-loverul. Pepe se pare că ar fi trăit şi el momente de pasiune dincolo de căminul conjugal. Bruneta a spus la "Un show păcătos" că artistul ar fi înşelat-o cu mai multe femei, însă a fost discret. "Din informaţiile mele, Pepe nu are un singur copil, cel cu dansatoarea din Constanţa despre care am povestit. El are trei, în afară de cel cu Raluca Pastramă. Este vorba despre două fete şi un băiat. Copiii au 7-8 ani, iar ammele sunt femei diferite", a spus bruneta la Antena 1.


    Oana ZăvoraruFoto: Captură Antena 1
Oana ZăvoraruFoto: Captură Antena 1

În sprijinul declaraţiilor incendiare pe care le-a făcut fosta consoartă a lui Pepe a dat publicităţii o înregistrare telefonică între ea şi un bărbat, căruia i-a protejat identitatea, care confirmă că Pepe are un copil cu o altă femeie. Bărbatul misterios a explicat că mama copilului acceptă să facă diferite teste pentru a demonstra că acel copil este al cântăreţului.

"Vom deschide şampaniile împreună. Până acum eu eram cea pusă la colţ că am înşelat, însă voi demosntra că şi el m-a înşelat cu multe femei", a adăugat Oana Zăvoranu la "Un show păcătos".    

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
foto sex jpeg
cub catalin botezatu dubai png
cub amal george cooney png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png