Olivia Steer face vaccin antigripal în casă! Uite reţeta ei!

Ultima actualizare:
Olivia Steer a făcut vaccin antigripal din hrean, mere şi miere
Olivia Steer a făcut vaccin antigripal din hrean, mere şi miere

De teama efectelor adverse, Olivia Steer, adepta unui stil de viaţă sănătos, s-a apucat să facă vaccinul antigripal în casă. Vedeta şi-a pregătit atent ingredientele şi a pus reţeta pe contul ei de socializare.

Autorităţile sanitare din România avertizează că numărul părinţilor care refuză să îşi vaccineze copiii, inclusiv cu vaccinurile incluse în schema naţională, este în creştere. Printre cei care nu sunt de acord cu vaccinarea sunt şi persoane publice, precum Olivia Steer. Recent, soţia lui Andi Moisescu s-a declarat împotriva tuturor vaccinurilor, catalogându-le drept inutile, "atât timp cât avem un stil de viaţă sănătos". Blamată de unii pentru că face astfel de afirmaţii fără a avea studii medicale, bruneta pare de neoprit din demersul ei de a se imuniza cât mai natural. Soţia prezentatorului tv a trecut la treabă şi pentru că se apropie sezonul virozelor a pregătit în casă vaccinul antigripal.  


    Olivia Steer a făcut vaccin antigripal din hrean, mere şi miere  Foto: Facebook
Olivia Steer a făcut vaccin antigripal din hrean, mere şi miere Foto: Facebook

"Reţeta e simplă. Trei rădăcini de hrean, două mere, o lingură de miere, jumătate de cană cu apă pură - toate mărunţite fin, într-un blender. Compoziţia se ţine în borcan cu capac etanş. Nu conţine mercur, aluminiu, viruşi umani atenuaţi sau animali. Efecte secundare: niciunul", a scris Olivia pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net