Olivia Steer o atacă pe Angelina Jolie: Cancerul se face de frică!

Ultima actualizare:

    Olivia Steer crede că frica creşte predispoziţia pentru o anumită boalăFoto: arhivă Click!
Olivia Steer crede că frica creşte predispoziţia pentru o anumită boalăFoto: arhivă Click!

Olivia Steer are o teorie ciudată în privinţa modului apare cancerul. Soţia lui Andi Moisescu crede că teribila afecţiune este generată de frică.

Într-un text publicat pe Internet, Olivia Steer critică decizia Angelinei Jolie de a-şi extirpa ovarele în tentativa de a preveni cancerul.

"De curând, din frica teribilă de a nu face un cancer ovarian, Angelina Jolie și-a extirpat ovarele și trompele uterine, deși era sănătoasă, iar asta la doi ani după ce și-a amputat ambii sîni perfect sănătoși, decizie luată tot sub imperiul fricii de moarte. În ambele cazuri, a îndemnat femeile perfect sănătoase, trecute de 30 de ani sau care au deja copii, să-i urmeze exemplul, campanie de mutilare susținută de toată mass-media și glorificată de lumea medicală, ca fiind un act de mare responsabilitate și curaj", a scris Olivia Steer pe Facebook.

Angelina Jolie a anunţat recent că şi-a extirpat ovarele
Angelina Jolie a anunţat recent că şi-a extirpat ovarele

Pentru a ne convinge, soţia lui Andi Moisescu aduce ca argument o anecdotă cu Avicenna, un învăţat arab din Evul Mediu, citându-l pe medicul Dumitru Constantin Dulcan. "Avicenna a făcut un experiment şi a pus un miel într-o cuşcă, lângă cuşca unui lup. Mielul a murit, pur şi simplu, de frică. Când ne e frică, nu se mai secretă chimia necesară şi celula moare. Pe termen lung, asta înseamnă scleroze, boli degenerative, Parkinson şi demenţă", a explicat Olivia Steer.

Ea face o comparaţie între Angelina Jolie şi Livia Bonarov, o femeie care a avut cancer şi care a învins boala: "La polul opus, e femeia cu tot atîtea antecedente de cancer în familie ca Angelina Jolie, ea însăși bolnavă de cancer în stadiul III, ca sanse de supravietuire minime spre deloc. Dar care n-a vrut să știe ce-i frica..."

Textul Oliviei Steer i-a împărţit în două tabere pe cei care au lăsat comentarii: fie îşi declară susţinerea pentru afirmaţiile ei, fie sunt de partea Angelinei Jolie.

În propria familia, Olivia Steer a avut două cazuri de cancer: tatăl ei a murit în urmă cu opt ani, iar sora acum cinci ani.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net