Olivia Steer șochează din nou: "Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată"

Ultima actualizare:

    Olivia Steer a vorbit pe tema vaccinurilor, iar părerile ei au adus o amendă uriaşă Antenei 3Foto captură foto/Antena 3
Olivia Steer a vorbit pe tema vaccinurilor, iar părerile ei au adus o amendă uriaşă Antenei 3Foto captură foto/Antena 3

Olivia Steer, cunoscută pentru sfaturile sale delirante din domeniul medical, a făcut din nou declarații șocante într-o emisiune Tv cu privire la problema vaccinării copiilor împotriva rujeolei.

Olivia Steer a fost pe 21 septemebrie invitata lui Mihai Gâdea în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", unde și-a exprimat opinia, dar nesusținută de argumente științifice, cu privire la vaccinarea copiilor împotriva rujeolei. Ea este total înpotriva acestei metode de prevenire a îmbolnăvirii copiilor de o afecțiune care în trecut provoca numeroase victime în rândul acestora, pentru simplul motiv că nu are încredere în sitemul medical românesc.

„Sunt mamă, am doi copii. Aş vrea ca orice părinte să existe un vaccin de încredere cu care să-mi vaccinez copiii şi să-i pun la adăpost de orice boală contagioasă. Aş fi prima la cabinet să-mi vaccinez copiii. Nimeni nu poate însă să-mi explice de ce exista mercur acolo, aluminiu şi tot felul de substanţe chimice. Am întrebat, dar răspunsul nu m-a mulţumit. Conţine neurotoxine vaccinul, care ajung în sistemul vascular”, a declarat ea în cadrul emisiunii.

Este de remarcat faptul că în platou nu a fost prezent și un medic sau un specialist în medicină pentru a aduce contra-argumente ca într-o dezbatere veritabilă. „Se încearcă să se găsească un ţap ispăşitor. Oamenii trăiesc într-o vreme în care se pot informa, este dreptul lor constituţional să se informeze. Oamenii deschid ochii şi află informaţii. (...) Ce fac eu nu contează. Să vorbim de vaccinuri. Există două tabere şi în rândul specialiştilor. Nu am studii medicale. Trebuie să asculţi ce spun ambele tabere din lumea medicală şi să le cântăresc, pentru că trebuie să iau decizii medicale în ceea ce îi priveşte pe copiii mei sau pe mine.”

Mai mult decât atât, Olivia Steer a făcut și o acuzație gravă în cazul lactatei Brădet, al cărui document ar fi fost șters de pe site-ul Ministerului Sănătății: „Eu în momentul de faţă nu sunt persoană publică din punct de vedere legal. Nu le îndeplinesc. Sunt persoană privată. Am dreptul să mă informez. Să am convingeri şi să le exprim liber. Sut consfiinţite de Constituţie. Toţi avem dreptul să avem păreri. Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată. Dar cu Brădetul? Copiii aceia au murit din cauza vaccinurilor aduse din Kazahstan şi nu a brânzei de la Bădet. Erau vaccinuri însemnate cu un cod special, care arătau că ele sunt mai mult experimentale şi acele vaccinuri au fost administrate la copii. Spune documentul de la Ministerul Sănătăţii, care a fost şters de pe site. Cu acele vaccinuri au fost vaccinaţi copiii de la Argeş. De aceea au murit”, a afirmat fosta prezentatoare Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net