Patru solişti cu vieţi de film se bat vineri pentru 120.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un talent uimitor, dublat întotdeauna de o poveste de viaţă lacrimogenă, este secretul succesului la show-urile de talente. De asta vom avea parte şi vineri seară, de la 20.30, în ultimul act de la “Românii au talent”, unde bătălia se dă între concurenţi cu voci de aur, dar şi cu destine emoţionante.

Lorelai Moşneguţu, copila fără mâini, cu voce de înger

Copila de 14 ani din Târgovişte a realizat probabil cel mai emoţionant moment din sezonul 7 al emisiunii „Românii au talent”. Lorelai s-a născut fără mâini şi fără o parte din femur la ambele picioare, dar poate cânta la pian şi la chitară cu picioarele. Atuurile lui Lorelai sunt: vocea impresionantă, lucrată cu multe lecţii de canto, stăpânirea de sine şi concentrarea, pe care le-a dobândit datorită faptului că joacă teatru într-o trupă de actori profesionişti, şi nu în ultimul rând povestea de viaţă şi ambiţia, o lecţie uluitoare pentru toţi telespectatorii. 

Paula Rad, soprana-femeie de serviciu

La mare concurenţă cu Lorelai, Paula Rad (29 de ani) are şi ea o poveste care îţi merge drept la inimă. Pe scurt, artista din Zalău are 11, de canto, dar, din cauză că nu a fost angajată la Opera din Cluj, a ajuns să spele WC-uri şi să măture, pe un salariu de 600 de lei. După ce a apărut la “Românii au talent”, Paula Rad şi-a dat demisia din postul de femeie de serviciu şi a început să aibă concerte pe sume modice. Are trei mari avantaje în finala de mâine, de la PRO TV: a studiat muzica la nivel profesionist, a impresionat cu povestea ei de Cenuşăreasă şi cântă operă impecabil, un gen din ce în ce mai apreciat de către cei care votează. Să nu uităm că anul trecut Laura Bretan a câştigat cu aceeaşi reţetă.

Fang Shuang, chinezul carismatic, de 1,90 metri

Nu e român, dar vorbeşte şi simte româneşte mai bine decât mulţi dintre noi. Fang Shuang (28 de ani), originar din China, a impresionat la “Românii au talent” cu vocea puternică, dar şi cu melodiile alese, care merg la inima oricărui telespectator: “Copacul” şi “De-ai fi tu salcie la mal”. Tocmai de aceea, credem că în finală va face din nou aceeaşi mutare deşteaptă şi va miza tot pe un şlagăr. În plus, Fang Shuang, care are o statură impresionantă pentru un asiatic, 1,90 m înălţime, are de partea lui şi alte atuuri: face muzică de la 5 ani, iar în România a venit în 2005, pentru a studia canto clasic la Conservator, apoi a ajuns să colaboreze cu Opera Comică Pentru Copii din Bucureşti. Fang nu este la primul concurs de talente. În octombrie 2013, el a făcut furori şi la “X-Factor” (Antena 1), cu piesa “Can you feel the love tonight”, a lui Elton John.

George Aghinea are deficienţe de auz, dar muzica în sânge

Adolescentul de 15 ani din Târgu Ocna s-a ales cu deficienţe de auz la vârsta de 4 ani, în urma unui tratament administrat greşit. Asta nu l-a împiedicat să-şi ducă mai departe pasiunea pentru muzică. Vocea caldă şi stilul de a transmite emoţie au format combinaţia câştigătoare pentru el, iar juriul a fost în lacrimi. Şi George Aghinea are câteva atuuri zdrobitoare în finala din această seară: modestia lui şi faptul că nu a vrut să atragă atenţia asupra problemei lui de sănătate au avut mare priză la public. George are o voce aparte, cu timbru cald, iar emoţiile şi le-a călit la diverse festivaluri din ţară.  

Juraţii, doar spectatori în finală

simeon stalpnicul png

Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu nu vor avea prea mult stres în finala de vineri seară, de la PRO TV. Ei nu mai au dreptul să jurizeze, publicul fiind singurul care decide, prin vot, câştigătorul premiului de 120.000 de euro.  Pe lângă cei patru solişti menţionaţi mai sus, pe scenă vor mai urca, pentru bătălia finală, următorii concurenţi: Aeros, Beniamin Dumbrăvan, Eva Timuş, Florin Nae, Hera Zăuleţ şi Marius Moldovan, OK! World Wide şi Run to Infinity.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net