Paula: "Mulţumesc pentru susţinerea voastră! Am simţit-o tot timpul şi a contat enorm"


    "Bravo, copii! Bravo, fetiţa mea! Sunt mândru de voi”, a reuşit să spună tatăl cântăreţei.
"Bravo, copii! Bravo, fetiţa mea! Sunt mândru de voi”, a reuşit să spună tatăl cântăreţei.

Finala Eurovision din seara trecută i-a mobilizat pe maramureşeni. Unii patroni de baruri din Baia Mare au organizat adevărate petreceri dedicate Paulei şi lui Ovi, iar clienţii au urmărit în direct marea finală.

Acasă la părinţii Paulei Seling a fost o atmosferă încărcată de emoţii. Părinţii cântăreţei au urmărit cu sufletul la gură întregul concurs, alături de vecinii lor şi de reporterul „Adevărul de Seară".

Cu toate că cele mai renumite case de pariuri au plasat România la mijlocul clasamentului Eurovision, Paula şi Ovi au reuşit ieri seară performanţa de a urca pe podium la Oslo, ocupând locul trei cu piesa „Playing with fire".

Citeşte şi:

Bravo, România! Paula şi Ovi, locul 3 la Eurovision

Competiţia Eurovision 2010 în imagini FOTO/VIDEO

Fanii s-au adunat la terase pentru a-i susţine pe Ovi şi pe Paula

Cine i-a votat pe Ovi şi Paula şi cine nu la Eurovision

«Playing with fire»: Povestea piesei care s-a clasat pe locul 3 la Eurovision - VIDEO

Emoţii la Remetea Chioarului

Deşi obişnuiesc să o însoţească pe Paula la concerte, părinţii cântăreţei, Maria şi Ruben Seling, au urmărit de acasă marea finală, cu sufletul la gură.

Vorbisem cu Paula la telefon exact înainte de a se da startul la concurs. I-am spus să lase emoţiile la o parte, pentru că piesa este bună şi au toate şansele să ocupe un loc fruntaş", a spus Ruben Seling.

Părinţii Paulei au urmărit finala alături de vecinii lor, Aida şi Vasile Ciolte. Aceştia au venit cu şampania pregătită. „Suntem convinşi că vom fi printre primii", a declarat, încrezătoare, Aida Ciolte.

Pe măsură ce se apropia momentul evoluţiei reprezentanţilor României pe scena Eurovision, au crescut şi emoţiile celor prezenţi în căminul familiei Seling.

Paula şi Ovi au ocupat locul 19 în ordinea evoluţiei în concurs. După ce au interpretat piesa „Playing with fire", telefoanele au început să curgă. Prima care a sunat acasă a fost chiar Paula.

Stai liniştită! Aţi fost extraordinari! Nu fi stresată, a ieşit foarte bine, impecabil", şi-a încurajat Ruben Seling fiica la telefon. „Vedeţi, cât e de greu să aibă omul copii?", a glumit mama Paulei, cu lacrimi de emoţie în ochi.

simeon stalpnicul png

"Bravo, fetiţa mea!"

Atmosfera a devenit din ce în ce mai încărcată de aşteptare în momentul în care s-a spus: „Stop vot". „Când a început comunicarea punctelor, s-a făcut o linişte cum rar am întâlnit la noi în club.

Toată lumea aştepta cu emoţie crescândă rezultatul final", a spus Peter Torok, proprietar al unui lanţ de baruri din Baia Mare care a dedicat seara concursului Eurovision. „Cu toţii am izbucnit în urale de bucurie când am văzut clasamentul: România pe locul trei!", a adăugat acesta.

La doar câteva secunde după anunţarea clasamentului final, telefonul a sunat din nou. „Bravo, copii! Bravo, fetiţa mea! Sunt mândru de voi", a reuşit să spună tatăl cântăreţei.

O aşteptăm acasă pe Paula cu un buchet imens de trandafiri, pe care l-am pregătit în seara aceasta. Şi-a făcut datoria!", a încheiat Maria Seling.

"Mulţumesc pentru susţinerea voastră! Am simţit-o tot timpul şi a contat enorm", a spus Paula Seling, la doar câteva minute după ce s-a anunţat clasamentul.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub andi moisescu png
cub gina pistol smiley png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg