Paula, vocalize prin telefon

simeon stalpnicul png

Paula şi Ovi şi-au stăpânit perfect emoţiile pe scena Eurovision! Cei doi solişti au repetat toată ziua şi, cum este perfecţionistă până în măduva oaselor, Paula a făcut vocalize prin telefon cu medicul ei chiar şi cu câteva minute înainte de a intra în concurs.

Sâmbătă, ora 08.00. Ceasurile deşteptătoare i-au trezit pe Paula şi pe Ovi, care s-au îmbrăcat în haine lejere, au luat micul dejun "pe repede înainte", s-au urcat în autocar şi au plecat spre Teleonor Arena.

Au intrat pe rând în cabinele de coafură şi de machiaj, iar la ora 13.00 a început repetiţia generală. Reprezentanţii României pe scena de la Oslo nu prea au avut timp să socializeze cu ceilalţi concurenţi, căci au repetat în fiecare minut şi în fiecare colţişor pe care l-au găsit liber.

Au făcut vocalize peste vocalize, au exersat paşii de dans, românii chiar fiind apreciaţi drept unii dintre cei mai conştiincioşi concurenţi ai acestei ediţii.

Perfecţionistă declarată, Paula şi-a controlat perfect emoţiile şi a făcut vocalize prin telefon, cu „antrenorul" ei din România, chiar şi cu câteva minute înainte de a intra pe scenă. Doamna profesoară Duţescu stătea la pian, îi dădea tonul notelor înalte, iar Paula repeta de zor, spre uimirea tuturor celor din jur.

„Suntem siguri că va fi totul bine. Mergem cu Dumnezeu înainte. Avem încredere în noi şi în piesa noastră şi vom da tot ce avem mai bun, pentru că vrem să reprezentăm România cu cinste", ne-a declarat Paula, chiar înainte de marea finală.

Marcel Pavel:«Paula şi Ovi au făcut echipă bună!»

Marcel Pavel şi Monica Anghel au deschis seria succeselor României la Eurovision, ocupând locul 9 în 2002.

simeon stalpnicul png

Exigent de fel, Marcel are numai cuvinte de laudă la adresa Paulei şi a lui Ovi: „Sunt o echipă bună. Joi au fost ok pe scenă, oricum nu-mi făceam griji, pentru că ştiu cât de bine cântă Paula.

Au avut şi melodie frumoasă, ritmată şi show bun. Per total, au fost bine", a declarat solistul, pentru Click!

Luminiţa Anghel:«Paula a făcutfurori cu vocea ei!»

Luminiţa are în palmares cea mai bună performanţă a României, la Eurovision: locul 3, în 2005 şi nu a ezitat să o laude pe Paula: „Ai noştri au cântat impecabil joi. Cea mai importantă este prestaţia live, iar Paula şi Ovi au fost super. Sunt sigură că Paula a făcut furori cu vocea ei. Show-urile nu m-au impresionat, se pare că toate ţările sunt afectate de criza financiară şi nu au mai investit atât de mult ca în anii precedenţi", a declarat Luminiţa, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Mihai Trăistariu:«Au cântat perfect!»

Mihai Trăistariu, cel care a reuşit performanţa locului 4 la Eurovision, în 2006, este unul dintre cei mai mari admiratori ai Paulei Seling: „Au cântat perfect, fără greşeală. Paula a arătat foarte bine pe scenă. Nu au avut un show spectaculos, dar, spre deosebire de alţi ani, nici alţii nu au avut. Joi seara, după semifinală, i-am trimis un sms şi am felicitat-o pentru felul în care s-au prezentat în concurs", a declarat Mihai, pentru Click!

simeon stalpnicul png
cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
horoscop bani jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg