Pelinel face bani din nunţile şi chefurile vedetelor

Ultima actualizare:

    Valentina promovează salonul de evenimente  şi la târgurile de nunţi
Valentina promovează salonul de evenimente şi la târgurile de nunţi

Nu s-a mulţumit doar cu statutul de iubită întreţinută, aşa că Valentina Pelinel a hotărât să aducă bani în casă. De două luni, vedeta se implică în afacerile lui Cristi Borcea, mai precis, a preluat ”cârma” locaţiei din Crângaşi, Magic Place. Deja trei vedete au apelat la ajutorul Valentinei, pentru evenimentele de familie.

După 20 de ani de carieră în domeniul modei, iată că Valentina Pelinel (35 de ani) a schimbat macazul şi a intrat în afaceri.Cum era de aşteptat, ea a preluat frâiele unuia dintre biznisurile lui Cristian Borcea, mai precis ale centrului de evenimente ”Magic Place Events Grant” situat în zona Crângaşi. Împreună cu o echipă, ea se ocupă de tot ce înseamnă promovarea şi organizarea unui eveniment în locaţia respectivă.

Pelinel şi-a dat examenul cu petrecerea de Revelion, iar blondina l-a trecut cu brio, căci invitaţii s-au declarat mulţumiţi. A alergat pe la cele mai importante târguri de nunţi unde şi-a promovat  afacerea, iar rezultatele nu au întâziat să apară.


    Valentina s-a ocupat  de petrecerea  de sâmbătă a lui  Luis Lazarus...
Valentina s-a ocupat de petrecerea de sâmbătă a lui Luis Lazarus...

De după gratii, fostul boss dinamovist a apreciat priceperea şi isteţimea iubitei, astfel că i-a dat mână liberă să se implice şi mai mult în afacerile familiei şi, implicit, să sporească veniturile familiei.


    ... Dar şi de nunta Claudiei Ghiţulescu
... Dar şi de nunta Claudiei Ghiţulescu

Pelinel şi-a mai adăugat în ”palmares” alte trei evenimente mondene: în februarie, nunta solistei de muzică populară Claudia Ghiţulescu, la care au participat 350 de persoane, iar sâmbătă seara, a complotat cu iubita lui Luis Lazarus, organizându-i acestuia o petrecere –surpriză, cu ocazia împlinirii a 50 de ani. Peste 80 de persoane au chefuit până în zori, lăudând atât salonul, cât şi mâncarea.

Pelinel va organiza şi nunta designerului Sonia Trifan, la care vor lua parte 200 de  persoane.“Cât timp Cristi îşi execută pedeapsa, Valentina a decis să nu iasă la petreceri, însă se ocupă de petrecerile altora. Ea a demonstrat că se pricepe.


    La petreceri  mesele sunt  aranjate cu bun gust
La petreceri mesele sunt aranjate cu bun gust

Rezultatele se văd de când Vali se implică”, a declarat pentru Click! o sursă din anturajul familiei Borcea. Bineînţeles, afacerile sunt pe locul doi, căci întâietate are Milan Cristian, băiatul Valentinei şi al lui Borcea, de care se ocupă exemplar.

Se va ocupa şi de botezul fiului ei

De când a devenit mămică, Valentina Pelinel a renunțat la cariera de model și s-a dedicat familiei și afacerilor, de dragul iubitului Cristian Borcea.

simeon stalpnicul png

Cum în vară micuțul Milan Cristian urmează să împlinească un an, celebra mămică vrea să pregătească tradiționala petrecere de tăiere a moțului, dar și botezul.

Până acum, cei doi părinți au anulat acest eveniment important, întrucât Valentina a așteptat ca tatăl copilului să primească o  permisie.

Cu asemenea experiență în organizarea petrecerilor, se poate spune că a lui  Borcea jr va fi, de departe, cea mai frumoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net