Peneacă şi-a etalat bustul de infarct într-o reclamă sexy la costume de baie


    Alice Peneacă
Alice Peneacă

E frumoasă de pică, iar calitățile fizice de invidiat o îmbogățesc pe Alice Peneacă, fotomodelul de talie internațională. Recent, ea și-a postat pe contul de Facebook câteva fotografii de la o ședință foto realizată în mlaștină, unde și-a etalat talia de viespe și bustul impresionant, 100% natural.

simeon stalpnicul png

De fapt, este vorba despre o nouă reclamă pentru un brand de costume de baie, semn că, în urma acestei colaborări, vânzările au crescut simțitor.  Alice are, la cei 26 de ani ai săi, agenda plină de contracte, în toate colțurile lumii, dar a apărut și în videoclipurile unor soliști români.

Ea s-a căsătorit cu celebrul om de afaceri Bobby Păunescu în septembrie 2016, care o susține pe plan profesional. Alice s-a mutat, de aproximativ un an la New York, pentru a putea onora contractele cu diverse firme, însă își ține fanii la curent pe conturile sociale, cu poze și cu poveşti de peste Ocean. Aceștia îi trimit mesaje laudative, atunci când vedeta postează fotografii în care își etalează decolteul apetisant. 

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub anamaria prodan png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg