Pentru ce se pregăteşte Nicoleta Luciu? Şi-a făcut o serie de intervenţii estetice


    Nicoleta Luciu şi-a ridicat sprânceneleFoto: arhivă personală
Nicoleta Luciu şi-a ridicat sprânceneleFoto: arhivă personală

De când s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a renunţat la cariera în televiziune. Bruneta se ocupă de cei patru copii ai ei şi deşi bătuse palma cu Antena 1 pentru show-ul Asia Express, s-a retras la scurt timp. Recent, însă vedeta a fost surprinsă în cabinetul medicului estetician, de unde a ieşit extrem de zâmbitoare şi cu câteva "îmbunătăţiri" fizice.

Nicoleta Luciu (37 de ani) a dispărut de pe micul ecran şi de la evenimentele mondene, dar asta nu înseamnă că se neglijează. Focoasa brunetă, mămică a patru copii, Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin, arată a fel de bine, ca atunci când era nelipsită de pe sticlă. Recent, ea a mai făcut o vizită medicului estetician şi s-a întors acasă la soţ şi la copii mai radioasă şi cu o siluetă de vis. Bruneta şi-a făcut mai multe intervenţii pentru regenerarea tenului, dar şi pentru a combate efectul de coajă de portocală din zona coapselor. 


    Nicoleta Luciu şi medicul estetician care o menţine tânărăFoto: arhivă personală
Nicoleta Luciu şi medicul estetician care o menţine tânărăFoto: arhivă personală

"Nicoleta a făcut tratament cu toxină botulinică (n.r. botox), pe care îl face periodic, pentru estomparea ridurilor feţei. Cu această ocazie, am ridicat puţin sprâncenele, apoi am făcut mezoterapie cu acid hialuronic îmbogăţit cu vitamine pentru gât şi zona decolteului. Au urmat nişte injecţii pentru tratarea celulitei de pe coapse, cu substanţe lipolitice", a explicat dr. Călin Doboş, medicul estetician pe care Nicoleta Luciu îl consultă ori de câte ori are nevoie de o îmbunătăţire de ordin estetic. 

Nicoleta Luciu este o împătimită a intervenţiilor estetice, semn că este pregătită în orice moment să revină în tv, dacă va găsi un proiect care să i se potrivească.

 În 2015, Nicoleta Luciu a renunţat la silicoanele de peste un kilogram pe care şi le-a pus după naşterea tripleţilor. Durerile de spate au convins-o să opteze pentru implanturi mai mici, dar nu să le scoată de tot. La începutul anului 2017, Nicoleta şi-a făcut o nouă operaţie. Atunci ea a optat în România pentru a intervenţie de mărire a feselor cu grăsime proprie. 

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg