Pepe şi Raluca, ginerică-poleit şi mireasa-sirenă

image
Pepe şi fetiţa lui, Maria

Numai iubirea l-a făcut pe Pepe să-şi ducă aleasa la altar. La împlinirea a 35 de ani, latino loverul şi-a făcut cel mai frumos cadou: s-a căsătorit religios cu Raluca Pastramă.

La doi ani de la cununia civilă, Pepe (35 de ani) şi Raluca (22 de ani) au ales să scrie o nouă pagină in istoria lor de amor: au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu.

image
Naşa Andra, mândră de fina ei, RalucaFoto: Blitz

Dar, înainte de marele eveniment, în faţa casei artistului s-a strâns lume ca la urs şi a răsunat muzica lăutărească. Agitaţia a început încă de la primele ore ale dimineţii. Prietenii, colegii, dar şi vecinii au venit să-l susţină moral în ziua marelui eveniment. „Oana (Zăvoranu, n.r.) şi-a cam bătut joc de el, sper să aibă noroc, e un băiat exemplar”, a ţinut o vecină mai fruntaşă să spună lucrurilor pe nume şi a preluat frâiele urărilor, care au început să curgă necontenit.

Solistul a fost îmbărbătat şi de cei mai apropiaţi prieteni: Liviu Vârciu, Ştefan Stan, Adrian Minune, care au venit de la prânz la el acasă. „Am inima fericită, astăzi sunt ginerică”, i-a fredonat Adrian Minune, cel care, ca o ironie a sorţii, îi ura să-i fie bine şi alături de Oana Zăvoranu, în 2006.

andra si raluca jpeg
Naşa Andra, mândră de fina ei, Raluca

image
Curtea casei solistului s-a umplut la refuz de rude şi prieteni

În curtea casei, Pepe a sărbătorit la bustul gol, şi a fost pupat de toţi invitaţii. Aceştia i-au urat şi „La mulţi ani”, pentru că ieri artistul a împlinit 35 de ani. Pentru că nu l-a văzut decât seara, când solistul s-a dus acasă la socri să-şi ia mireasa, Raluca l-a felicitat pe Pepe pe Internet.

image
În stradă, vecinii s-au adunat curioşi să asiste la eveniment

„La mulţi ani, dragostea vieţii mele! Îţi mulţumesc din suflet că eşti un om atât de bun şi m-ai învăţat ce este iubirea, răbdarea, m-ai învăţat să fiu femeie şi mamă. Alături de tine am învăţat să merg în viaţă cu fruntea sus! Te iubesc nelimitat şi necondiţionat! Îţi promit că o să fac tot posibilul să te fac cel mai fericit bărbat şi tată din lume!”, a scris Raluca, pe Facebook.

După ce a petrecut acasă cu lăutarii şi prietenii, Pepe a urmat tradiţia. S-a dus acasă la naşii Andra şi Cătălin Măruţă, apoi la socri, de unde şi-a luat mireasa, iar apoi au ajuns la Biserica „Sf. Spiridon Nou”.

image
Adrian Minune a venit să-i cânte

image
Printre invitaţi, multe gărzi de corp

Apoi au chefuit până în zorii zilei, la „Aristocrat”, împreună cu cei 300 de invitaţi. Nuntaşii au apreciat ţinutele mirilor.

image
Tradiţionala găleată cu bani, semn de bogăţie, nu putea lipsi

Dacă Raluca a ales o rochie semnată de Cătălin Botezatu, în valoare de 10.000 €, latino loverul şi-a căutat un costum în Italia, dar, în cele din urmă, a optat pentru creaţia unui designer român, care l-a costat 5.000 €. Şi a strălucit la propriu, mai ales datorită papionului suflat în aur pe care l-a purtat.

Au o fetiţă de 2 ani

S-a iubit aproape opt ani cu Oana Zăvoranu, iar între 2006-2010 au fost căsătoriţi civil. Supărat că aceasta l-a înşelat, Pepe şi-a refăcut repede viaţa după divorţ, pentru că i-a ieşit în cale fiica şefului clanului Pastramă, Raluca. Cei doi s-au cuplat în primăvara anului 2011 şi, de atunci, an de an, au parte de câte un eveniment important. La 18 aprilie 2012, Pepe şi Raluca au trecut pe la starea civilă şi au semnat certificatul de căsătorie. La patru luni de când au devenit soţ şi soţie, familia li s-a întregit, după ce a venit pe lume fiica lor, Maria, iar la 17 februarie anul trecut, Pepe şi Raluca au botezat-o pe micuţă. (Ştefania Stancu)

image
Naşii, Andra şi Cătălin Măruţă
3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg
vlăduța lupău png
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg