Petre Roman răspunde întrebărilor Denisei Rifai: „Vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții”

Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009
Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009

Primul Premier al României postdecembriste, cu o carieră politică îndelungată, ocupând mai multe demnități în statul român, de numele său fiind legate o serie de evenimente politice importante, vine în această seară, în emisiunea moderată de Denise Rifai, la Kanal D, pentru a lămuri o serie de aspecte ce țin de viața sa personală și profesională.

La 27 de ani, Petre Roman se însura cu o femeie cu 6 ani mai mare ca el, divorțată și cu un copil. După un mariaj de 34 de ani și un divorț răsunător, se recăsătorea cu o femeie mai tânără cu 26 de ani, cu care are un băiețel. Aceasta decizie, alături de alte subiecte la fel de controversate, vor fi dezbătute marți, 26 ianuarie în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Petre Roman va răspunde întrebărilor delicate legate de viața personală tumultoasă, dar și de cariera politică aflată în atenția publicului. 

„A fost tatăl dumneavoastră asasinat din ordinul lui Ceaușescu?”, „A fost lovitură de Stat sau Revoluție în `89?”, „Ați ajuns prim-ministru din întâmplare?”, „Cine nu v-a vrut președintele României?”, „Ați divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc?”, „Sunteți supărat pe fiica dumneavoastră?”, „Aveți un copil din flori?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate celebrului om politic în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


    Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009 Sursă foto: Arhivă personală
Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009 Sursă foto: Arhivă personală

„Dacă eu sunt ceea ce sunt, trebuie să mă manifest, să vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții. Eu, de fapt, am făcut un lucru firesc. Când o căsătorie nu a mai fost posibilă, așa cum au recunoscut ambele părți, și am cunoscut o femeie de care m-am îndrăgostit, m-am căsătorit cu ea, am făcut un copil. (...)  Asta e normalitatea!”, spune Petre Roman în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Petre Roman va vorbi despre cea care l-a făcut să simtă din nou iubirea, Silvia Chifiriuc. 

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg